VIDEO: "Sigurnije je sklopiti dogovor s kolumbijskim narko kartelom nego sa WHO-om"

Bombastični govor u Europarlamentu. Zastupnik usporedio Ghebreyesusa, čelnika WHO, s Escobarovom družinom na konferenciji za novinare. Njegov govor u samo 48 sati širom svijeta vidjelo već više od 3 milijuna ljudi.

- Za čovječanstvo bi bilo zdravije i sigurnije sklapati ugovore s narko kartelima u Kolumbiji. Oni sigurno znaju sve o drogama.", kazao je Mislav Kolakušić.

VIDEO: "Sigurnije je sklopiti dogovor s kolumbijskim narko kartelom nego sa WHO-om" Mislav Kolakušić web / WHO screenshot
25. 5. 2023

Hrvatski europarlamentarac Mislav Kolakušić javno je na konferenciji za novinare u Europskom parlamentu izjavio da Svjetsku zdravstvenu organizaciju (WHO) treba proglasiti terorističkom organizacijom zbog štete koju je nanijela i laži koje širi.

"Danas bi bilo sigurnije potpisivati ​​ugovore s kolumbijskim narko kartelom nego sa WHO-om", rekao je Kolakušić.

Kolakušić je izrazio protivljenje prijedlogu WHO-a da sve zemlje potpišu sporazum kojim bi Agencija bila jedina ovlaštena za proglašavanje pandemije te nabavu cjepiva i lijekova.

- "Želim ukratko osvijestiti ljude o neposrednoj opasnosti s kojom se čovječanstvo suočava", rekao je Kolakušić te dodao kako “WHO želi da sve zemlje potpišu sporazum kojim će toj organizaciji prepustiti ovlasti da proglasi pandemije, osigura cjepiva i lijekove. Za čovječanstvo bi bilo zdravije i sigurnije sklapati ugovore s narko kartelima u Kolumbiji. Oni sigurno znaju sve o drogama."

Kolakušić je optužio WHO za širenje laži tijekom pandemije COVID-19. Rekao je da je agencija koju podržava i Kina odakle je krenula pandemija Covid - 19 obmanula javnost.

“Sve što je WHO rekao tijekom izbijanja COVID-a bila je laž. WHO treba proglasiti terorističkom organizacijom. Lagali su. Da je to novi i nepoznati virus, da se može napraviti učinkovito cjepivo, da je cjepivo 82 % učinkovito, da štiti od teških bolesti i smrti. Naravno, sve je to bila glupost i laž”, rekao je neovisni zastupnik EU.

Kolakušić je dalje rekao da je djelovanje Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji opasnije za čovječanstvo od Svjetskog ekonomskog foruma!

Govor Mislava Kolakušića u posljednja je 24 sata pogledan je na društvenim mrežama diljem svijeta preko 3.000.000 puta i dobio preko 400.000 oznaka "sviđa mi se".

Najveći udar na znanost, ljudska prava i zdravlje građana

Pandemija covida-19 ostat će prema hrvatskom eurozastupniku "zapamćena kao najveći koordinirani udar na znanost, ljudska prava i zdravlje građana na globalnoj razini u ljudskoj povijesti. Tri godine smo svjedočili brutalnoj kampanji straha te masovnom i koordiniranom širenju lažnih vijesti o stupnju opasnosti i svim aspektima korona virusa. Svjetska zdravstvena organizacija financirana i efektivno kontolirana od strane farmacutske industrije bila je predvodnik kampanje straha koja nas je koštala tisuće milijardi eura, urušavanja svih ljudskih i građanskih prava, a mnoge građane života i zdravlja."

Optužio je i Ursulu Von der Leyen

Nedavno je Mislav Kolakušić teško optužio i Ursulu Von der Leyen za koju je kazao da je spiskala uzalud 71 milijardu europskog novca uzalud, da je bila u sukobu interesa i da i dan danas ne želi odgovoriti na elementarna pitanja, a tko ne želi objaviti ni sms prepisku s vrhuškom Pfizera, farmaceutske industrije:

-  “Svjedoci smo spaljivanja milijardi doza takozvanih cjepiva protiv Covida širom svijeta koje više nitko ne želi. Spaljuju se milijarde eura novca poreznih obveznika, a građane nitko ništa nije pitao kad su se ta cjepiva kupovala. Nitko nije tražio dozvolu, pa ni mi zastupnici koje su građani izabrali da čuvaju svoje zdravlje i svoju imovinu. Bilo bi bolje da smo odmah spalili sva cjepiva i spasili mnoge živote i zdravlje građana. Kupnja 4,6 milijardi doza za 360 milijuna punoljetnih građana Europske unije obavljena je u potpunoj tajnosti i tajnosti, prepuna skrivenih SMS poruka što ukazuje na najveći korupcijski skandal u povijesti Europske unije. Riječ je o ugovoru vrijednom 71 milijardu eura koji su zatvorenih očiju sklopili Von der Leyen i Bourla, predsjednik Uprave Pfizera, a Pfizer je, kao što znamo, već osuđivan u SAD-u za korupciju.

"WHO je teroristička organizacija", tvrdi Mislav Kolakušić - Govor u Eurospkom parlamentu odjeknuo poput bombe! Mislav Kolakušić: "Protiv sam bilo kakvog davanja ovlasti Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji. Bilo bi zdravije i sigurnije potpisati ugovore s kolumbijskim narko kartelima nego sa Svjetskom zdravstvenom organizacijom. "

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.