Susret na kruzeru: "Dok se ne formira hrvatska vlada, pijem sa slovenskom"

Brojna prijateljstva sklopljena su na brodu MSC Splendida, s kojim je slovenski premijer posljednjih dana plovio južnim Sredozemljem.

Među putnicima je bio i poznati hrvatski komičar Ivan Šarić koji se na Instagramu pohvalio totalnom fotografijom sa slovenskim premijerom. Ministar. "Dok se ne sastavi hrvatska vlada, pijem sa slovenskom", napisao je uz fotografiju na koju je dodao simbol srca i slovensku zastavu.

Susret na kruzeru: "Dok se ne formira hrvatska vlada, pijem sa slovenskom" Instagram/Ivan Šarić/posnetek zaslona
5. 5. 2024

Neposredno uoči prvomajskih praznika premijer Robert Golob i njegova partnerica Tina Gaber ukrcali su se na putnički kruzer u talijanskoj Genovi, koji je između ostalih svratio i u Marseille i Barcelonu. Tijekom plovidbe nije nedostajalo susreta i druženja s ostalim putnicima, jer je brod bio pun slovenskih glumaca i komičara. Riječ je o krstarenju Kruzić-Festival smijeha na kojem su sudjelovali Žan Papič, Admir Baltić, Ranko Babić, Ivan Šarič i Denis Avdić. Među putnicima je bio i poznati hrvatski komičar Ivan Šarić koji se na Instagramu pohvalio totalnom fotografijom sa slovenskim premijerom. Ministar. "Dok se ne sastavi hrvatska vlada, pijem sa slovenskom", napisao je uz fotografiju na koju je dodao simbol srca i slovensku zastavu.
 

Tina Gaber podijelila je i fotografiju opuštenog i nasmijanog društva uz koktele. Do nje je sjedila Šarićeva dugogodišnja partnerica Korana Gvozdić, koja je u Hrvatskoj bila poznata manekenka, a danas je priznata marketinška stručnjakinja. Očito su se dobro zabavili.