Novak Đoković će narednih dana odlučivati ​​o sudjelovanju na US Openu

Novak Đoković će narednih dana odlučivati ​​o sudjelovanju na US Openu WallpaperSafari
7. 8. 2020

Srpski tenisač Novak Đoković narednih će dana odlučivati ​​o putovanju na US Open. Moguće je da ATPbroj 1 odbije sudjelovati na Grand Slam turniru koji počinje 31. kolovoza, ako Đoković odbije sudjelovati, tada će turnir propustiti cijelu „veliku trojku“. Ranije, Španjolac Rafael Nadal najavio je odustajanje od turnira, a Roger Federer zbog ozljede propušta drugu polovicu sezone.

Prema srpskoj sportskoj web stranici Sportklub, Novak još uvijek razmišlja o putovanju u Sjedinjene Države. Odluka će biti donesena u narednim danima. Srpski tenisač možda će odbiti sudjelovati na US Openu kako bi se pripremio za Roland Garros, koji počinje odmah nakon američkog turnira.

Zbog pandemije koronavirusa, WTA turneja je obustavljena u ožujku i nastavljena je 3. kolovoza na turniru u Palermu. Nakon nastavka sezone, u kratkom roku planira se održati dva Mastersa, kao i US Open i Roland Garros.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.