"Karavanizacija Suzukija"! Swace nastavlja Corollinim stopama

Nakon što je Toyota osvježila svoju perjanicu Corollu, slična sudbina zadesila je i Suzukijevog brata Swace. Ispod kože, dva automobila su praktički ista.

"Karavanizacija Suzukija"! Swace nastavlja Corollinim stopama Suzuki
22. 2. 2023

Suzukijev karavan zadržao je samo 1,8-litreni hibridni motor, no doživio je 15-postotni porast snage. Ovo povećanje dolazi na račun elektromotora čija je snaga povećana sa 53 kW (71 KS) na 70 kW (93 KS). Kao rezultat toga, performanse su također značajno poboljšane, što, u isto vrijeme, nije utjecalo na potrošnju ili emisije.
 

Novi su i paketi opreme koji se nalaze pod nazivima Motion i Ultra, za razliku od mnogo složenijih SZ-T i SZ5, koji su do sada označavali pakete opreme.

Pojačana je paleta sigurnosnih sustava za nadzor okoline i vozača, a ažuriran je i sustav upozorenja na sudar. U kabini je ugrađen veći ekran bolje rezolucije, zrcaljenje Appleovih telefona (Apple CarPlay) sada je dostupno i bežično. Također, klasični USB ulazi zamijenjeni su modernijim USB-C konektorima.
 

Vanjske promjene su diskretnije, jer je redizajnirani Swace dostupan s novim, stražnjim LED svjetlima koja su još naprednija u Ultra paketu, a osvježen je i izgled stražnjeg branika. Datum dolaska i cijene još nisu poznati, no pretpostavlja se da bi redizajnirani Swace mogao stići na tržište već u proljeće.
 

Preberite še:

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.