- "Jadranka, ljubim te!" Tko je tajanstveni obožavatelj Jadranke Kosor koji joj neobičnim darovima poručuje da je voli?

 
Bivša hrvatska premijerka postala je glavna zvijezda brojnih slika u galerijama i muzejima. Do toga je došla uz malo mašte i uz pomoć pratitelja, bolje rečeno tajanstvenog obožavatelja, koji joj na zabavan način pokazuje naklonost.

- "Jadranka, ljubim te!" Tko je tajanstveni obožavatelj Jadranke Kosor koji joj neobičnim darovima poručuje da je voli? Twitter/Jadranka Kosor/fotomontaža
6. 9. 2022

Jadranka Kosor posljednjih dana dobiva neobične darove. Na Twitteru je objavila nekoliko fotografija koje joj šalje misteriozni obožavatelj koji računalnom obradom dodaje njezinu sliku na muzejske slike. Nekome se jako sviđa jer njezine fotografije dodaje na razne portrete, a njezino je lice dodao čak i na čajnik, prenosi portal Index.hr.

"Dobro jutro. Ovo morate vidjeti. Pozdrav tviterašu koji obrađuje slike", napisala je bivša hrvatska premijerka na društvenoj mreži.

Tako je neznanac, između ostalog, u porculansku posudu, tik uz Mozart marcipan bombone, dodao svoju fotografiju na kojoj je pisalo:"Jadranka, ljubim te!".

Nepoznati umjetnik složio je i kolaž selfija Jadranke Kosor sa sunčanim naočalama. Pritom je napisao: "Volim Jadranku!"

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.