Slovenski premijer zaljubljen u manekenku? Uhvaćen je s poznatom slovenskom poduzetnicom koja je baš poput bivšeg SLO predsjednika bila miljenica modnih pista

Je li Robert Golob zaljubljen? Viđeni su na božićnom koncertu u Vatikanu te u trgovačkom centru Ikea. Događa li se između premijera i bivše Miss Hawaiin Tropica nešto više od prijateljstva?

Slovenski premijer zaljubljen u manekenku? Uhvaćen je s poznatom slovenskom poduzetnicom koja je baš poput bivšeg SLO predsjednika bila miljenica modnih pista Facebook/Robert Golob/Instagram/Tina Gaber/fotomontaža
9. 1. 2023

Premijer Slovenije Robert Golob pomno skriva svoj privatni život. Glasine da se prije nekog vremena razveo nikada nije potvrdio, no nedavno je otkrio da živi sam s djecom.

Je li se zaljubio u poznatu poduzetnicu, bivšu manekenku?

Navodno se 55-godišnjak zagrijao za 35-godišnju televizijsku voditeljicu i poduzetnicu Tinu Gaber s kojom je nedavno viđen na božićnom koncertu u Vatikanu, a uhvaćeni su i u trgovačkom centru Ikea, prenosi 24ur.com. Prema neslužbenim informacijama, poduzetnica i premijer poznaju se preko njezine sestre Urške Gaber, koja trenutačno radi u premijerovom uredu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gaber (@tina_gaber)

Premijer poduzetnicu prati na društvenim mrežama i lajka njezine objave. Golob još nije komentirao da se među njima razvilo nešto više od prijateljstva. Tina Gaber bivša je Miss Hawaiin Tropica i bivša partnerica Jana Plestenjaka.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.