"Slovenija nije sranje"! Najpoznatiji automobilski novinar na svijetu posjetio Balkan, a Bledom je opčinjen

Ni prilikom posjeta Sloveniji kultni britanski novinarski frik nije mogao izaći iz svoje kože. Pogledajte što je napisao britanski TV voditelj Jeremy Clarkson, uz pomalo neobičnu turističku fotografiju iz našeg najbližeg susjedstva.

"Slovenija nije sranje"! Najpoznatiji automobilski novinar na svijetu posjetio Balkan, a Bledom je opčinjen Jeremmy Clarkson
30. 6. 2022

Britanski TV voditelj Jeremy Clarkson nedavno je posjetio Sloveniju. Na Instagramu je objavio fotografiju Bledskog otoka s crkvom i dodao: “Slovenija, jako nesranje” ili u doslovnom prijevodu: “Slovenija, nije baš sranje”.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeremy Clarkson (@jeremyclarkson1)

Poznati voditelj posjetio je Poljski Krakow ispred Slovenije, gdje bi zajedno sa suvoditeljima Richardom Hammondom i Jamesom Mayem trebao snimiti novu epizodu emisije Grand Tour.

Clarkson je jedan od najpoznatijih automobilskih novinara, koji je zajedno s Hammondom i May vodio kultni automobilistički show Top Gear, a nedavno se testirao kao farmer na Clarksonovoj farmi.

Clarkson već 14 godina posjeduje farmu u Cotswoldsu u Velikoj Britaniji, a preuzeo ju je prošle godine. Između ostalog, bavio se popravkom traktora i uzgojem ovaca.

U svom stilu dodao je još jednu fotografiju oblaka nad Bledom i pripisao je “nebeskoj pudli”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeremy Clarkson (@jeremyclarkson1)

62-godišnjak je napustio Top Gear 2015. godine nakon napada na producenta emisije, a BBC mu posljedično nije obnovio ugovor. Hammond i May također su napustili Top Gear, a potom su udružili snage u emisiji Grand Tour koja se emitira na platformi za video streaming Amazon Prime.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.