Kolinda s Macronom, Marija s Buljom, prva ima 710.000 fanova, a Marija Selak Raspudić njih svega 28.000, bivša predsjednica rastura na FB, Mostovka lijepo zbori, ali slabo stoji

Je li u pitanju ljubomora, ili boli je pipi, ili boli je za Raspudičku? Najpoznatija Mostovka “zabrinuta” za Kolindu: - Nosi neukusne poruke, doista ne znam što se događa!

Bivša predsjednica rastura na FB, Mostovka lijepo zbori, ali slabo stoji. Prekjučer se pojavila na nogometnoj utakmici u Parizu u majici – Na Parku Prinčeva ja sam kraljica, i boli me pipi

Kolinda s Macronom, Marija s Buljom, prva ima 710.000 fanova, a Marija Selak Raspudić njih svega 28.000, bivša predsjednica rastura na FB, Mostovka lijepo zbori, ali slabo stoji Kolinda_gk / Instagram
16. 2. 2023

Gospodin Blažević od kojeg smo se danas oprostili je itekako volio glavnu junakinju naše sljedeće priče. Ne samo jer je lijepa u p.m. kako je govorio, nego jer Hrvatima daje zajedništvo a Hrvatskoj posebno mjesto u svijetu. Ona je Kolinda Grabar Kitarović, i opet je u fokusu svih medija. Jučer se pojavila na nogometnoj utakmici u Parizu u majici – Na Parku Prinčeva ja sam kraljica, i boli me pipi, javlja RTL.

I sada je glavna tema: vraća je li se bivša predsjednica u politiku i u kojem svojstvu? Može li ugroziti Plenkovića, Milanovića ili možda ipak Jensa Stoltenberga. Od Boli me pipi do Ruth Bader Ginsberg. Cijela država strepi koju će majicu iduću izvaditi iz ormara.

“Poruka na majici vrlo je neukusna, doista ne znam što se događa”, rekla je saborska zastupnica MOST-a Marija Selak Raspudić.

“Svakako se trudi da se vrati u politiku nakon propalih ambicija u NATO-u”, rekao je predsjednik NS Reformista, Radimir Čačić.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.