Dončićeva odabranica Anamaria na plesnjaku u klubu nosila pravo bogatstvo (pogledajte koliko je platila haljinu)

Svi pričaju kako je djevojka slovenske košarkaške zvijezde na humanitarni događaj došala odjevena. Isticala je i sat brenda Audemars Piguet koji je platila 26.000 eura.

Za haljinu modnog dizajnera Davida Kome, zlatne naušnice Kendre Scott te cipele i torbu Jimmy Chooa, Goltesova je navodno platila gotovo 6800 eura. Ukupno, dobrih 32.000 eura!

Dončićeva odabranica Anamaria na plesnjaku u klubu nosila pravo bogatstvo (pogledajte koliko je platila haljinu) Twitter/Dallas
7. 3. 2023

Nedavno je američki košarkaški klub Dallas organizirao godišnji humanitarni ples na kojem je bio i Luka Dončić. Slovenska zvijezda nije došla sama, društvo mu je pravila draga Anamaria Goltes.

Podigla se velika prašina ponajviše zbog fotografije koja je potaknula nagađanja čeka li možda košarkaševa pratiteljica dijete. Anamaria za sada nije ni potvrdila ni demantirala glasine.

U međuvremenu, modni poznavatelji otkrili su da je Anamaria Goltes na humanitarnom plesu nosila pravo bogatstvo. Najskuplji je bio sat Audemars Piguet koji je na akciji za čak 26.000 eura!

Za haljinu modnog dizajnera Davida Kome, zlatne naušnice Kendre Scott te cipele i torbu Jimmy Chooa, Goltesova je navodno platila gotovo 6800 eura. Ukupno, dobrih 32.000 eura!

Dodajmo da su se na humanitarnom plesu ionako vrtjeli vrtoglavi iznosi. Dončićev dres prodan je na aukciji za 33.000 eura, a Dallas je ukupno utržio 1,74 milijuna eura. Prikupljena sredstva će NBA klub donirati djeci, ženama i obiteljima u sjevernom Teksasu.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.