Emotivna ispovijest olimpijca iz Velenja: žena ga izbacila iz stana i nekoliko tjedana mu onemogućila kontakt s kćeri

Jedan od najboljih surfera svih vremena neko je vrijeme živio savršenim obiteljskim životom, koji se zapravo preko noći pretvorio u pravu noćnu moru.

- Najgore mi je što mi supruga nije dala da vidim Miju.

Emotivna ispovijest olimpijca iz Velenja: žena ga izbacila iz stana i nekoliko tjedana mu onemogućila kontakt s kćeri Tin Kevin Ravnjak/Instagtram
24. 10. 2022

Ne tako davno život Tima Kevina Ravnjaka bio je poput bajke. Dvostruki juniorski svjetski prvak u snow chuteu, disciplini snowboardinga i treći na Svjetskom prvenstvu 2015. u Kreischbergu, prije godinu dana oženio se na Maldivima, a nešto kasnije prvi put postao otac. On i Nina Klinec veselili su se kćerkici Mii, a život Velenjčana bio je jednostavno savršen, no sudbina ne bira i ponekad zna biti vrlo okrutna. Na vlastitoj je koži to iskusio 25-godišnjak koji je Suzy otkrio da je prekinuo sa suprugom, dok mu ova već neko vrijeme ne dopušta ni da se približi kćeri Miji.

Ponovno zbliženi

"Spavao sam na kauču dobrih mjesec dana. Nina i ja smo prekinuli. Ali najgore mi je što mi nije dala da vidim Miju dobra tri tjedna. Ona dobro zna koliko volim kćer i kako bih sve učinio za nju. I meni se teško pomiriti da sam opet dospio u 'zagrljaj' roditelja pa sam malo kod mame,malo s ocem", rekao je osmi s Olimpijskih igara u Sočiju 2014.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TKR (@timkevinravnjak)

Bez obzira na sve, Ravnjak se trudi ostati jak: "Znam da ću se nakon ovog šoka ili 'tragedije' brzo oporaviti. U posljednje vrijeme pokušao sam živjeti sam, ali pokazalo se da sam previše emocionalno uništen. Nakon svega , Ja sam samo čovjek, kojem treba malo topline, a ponekad i pomoći." Nakon objave članka u novinama stvari su se očito već promijenile nabolje. Upravo na izbornu nedjelju Ravnjak je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj je s kćeri Mijom. Napisao je: - "Ponovno zajedno."

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.