Turist je bio toliko opčinjen ljepotom Bledskog jezera da mu je i zapjevao (VIDEO)

Maltežanin nije mogao suspregnuti emocije tijekom vožnje po čarobnom alpskom jezeru. Ove godine ga je američka medijska kuća CNN uvrstila među 25 najljepših mjesta na našem planetu

Turist je bio toliko opčinjen ljepotom Bledskog jezera da mu je i zapjevao (VIDEO) Slovenia Travel Forum/posnetek zaslona
21. 12. 2023

Nema sumnje da je Bled jedno od najljepših mjesta na svijetu. Slovenski je turistički dragulj više puta dobio takvu potvrdu iz inozemstva. Ove godine ga je američka medijska kuća CNN uvrstila među 25 najljepših mjesta na našem planetu, pisalo se o njemu u superlativima, a najčešće korištena riječ bila je "nevjerojatno". “Blještavo plava voda, u kojoj pluta odraz Julijskih Alpa, a u sredini je otok s crkvom”, navode. To je zaista prizor koji čovjeka ispuni vrlo jakim emocijama, pogotovo ako ga vidi prvi put.

Upravo se to dogodilo turistu koji nam je sa svojom turističkom grupom došao s Malte. Kad su sjeli na blejski asfalt i odvezli se prema otočiću, bio je toliko dirnut nevjerojatnom ljepotom oko sebe da je počeo pjevati. S obzirom na to da je profesionalni tenor, Bledu je otpjevao dio iz opere.
 

Malteški je turist uz video koji je podijelio u turističkoj grupi Slovenia Travel Forum na Facebooku napisao: "Kakva ljepota... prošle nedjelje na Bledskom jezeru u 9 ujutro na 2 stupnja Celzija. Nisam mogao kontrolirati svoje spontani ispad..."

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.