50 VELIČANSTVENIH fotki Damira Zuruba, našeg svjetskog prvaka u podvodnom snimanju

Bijeg u morsko plavetnilo samo u Startu koji je na svim kioscima. Najbolji je to mogući odmak od stresa i zato sačuvajmo tu ljepotu. Zaronili smo jako duboko u ovom broju Starta koji je od ovog tjedna na kioscima i to zahvaljujući još jednom našem genijalcu, Damiru Zurubu, roniocu i svjetskom prvaku u podvodnoj fotografiji. Kakav samo sadržaj za čitanje na plaži. Za ljeto samo pozitiva. Start pod mišku i pravac plaža.

50 VELIČANSTVENIH fotki Damira Zuruba, našeg svjetskog prvaka u podvodnom snimanju Zurub Damir
3. 12. 2021

Zadnje tri godine Damir Zurub (43) tvrdi kako sa zaštitom oceana i mora kasnimo barem 40 godina. Priroda je opasno uništena i narušena. Zagrepčanin je započeo s podvodnim snimanjem kao foto amater.

U najveću strast, podvodnu fotografiju, ovaj četrdesettrogodišnjak upustio se prije 9 godina, a amaterski hobi u početku je podrazumijevao okidanje morskih zvijezda i krastavaca sa skromnim fotoaparatom. Nakon što je s vremenom upisao profesionalni tečaj podvodne fotografije, strast je prerasla u ljubav. Zurub se polako počeo natjecati na državnim prvenstvima i kupovima po hrvatskoj obali i regiji, a uslijedilo je „skitanje“ po cijelom svijetu i najveće moguće priznanje

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.