Vukovar i Vatreni uvijek će pamtiti Jean-Michela Nicoliera, bojovnika koji je poginuo za Hrvatsku

Vatreni navijač posalo snažnu poruku na današnji dan, samo koji dan pred prvu utakmicu Hrvatske s Marokom. Kad god igraju Modrić i Družina, Mario Duler nosi dres hrvatskog junaka Jean-Michela Nicoliera.

- Osim Hrvatske još samo Francusku mogu priznati svjetskim prvakom. Duler i ne samo on, nosi u srcu Francuza koji je poginuo u Vukovaru i zato je bio ponosan što nam je i Francuz omogućio ovu sreću.

Vukovar i Vatreni uvijek će pamtiti Jean-Michela Nicoliera, bojovnika koji je poginuo za Hrvatsku Igor Stažić/Start
18. 11. 2022

Hrvatski branitelj svo je vrijeme u Rusiji nosio dres Jean-Michela Nicoliera, bojovnika koji je poginuo u Vukovaru za Hrvatsku. Nosi ga zapravo uvijek kad igra reprezentacija Hrvatske, a i u svim za njega svečanim domoljubnim situacijama.
Ovo su dani ponosa i slave i Jean-Michela Nicoliera! Mario Duler, naš čitatelj imao je u Rusiji poseban dres. Sjećamo se Start - Hyundai karavane od prije nešto više od četiri godine kad je mirno  kazao;

- Osim Hrvatske još samo Francusku mogu priznati svjetskim prvakom. I tako je jedan hrvatski branitelj postao zlatan u Rusiji! Duler i ne samo on, nosi u srcu Francuza koji je poginuo u Vukovaru i zato je bio ponosan što nam je i Francuz omogućio ovu sreću.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.