Video: Kakav početak ZG Auto Showa, Franjo Tomić otkrio da je posve novi BMW Serije 8 na njihovu štandu

Kakav samo početak ZG Auto Showa! Franjo Tomić, vlasnik istoimene tvrtke i zastupnik bavarske kompanije, na sinoćnoj proslavi 25 godišnjice kompanije otkrio Startu kako je u Zagrebu i posve nova mega limuzina iz Munchena - BMW Serije 8

Video: Kakav početak ZG Auto Showa, Franjo Tomić otkrio da je posve novi BMW Serije 8 na njihovu štandu Bojan Markičević Haron
10. 4. 2018

Ne, nije riječ o svjetskoj vicepremijeri  BMW-a Concept M8 Gran Coupea, studije koju je nacrtao naš Domagoj Đukec, već o posve novoj Seriji 8 koju još svijet nije vidio i koja još uvijek nije imala svjetsku premijeru! Njemački Hrvat u Ženevi predstavio je sportsku konceptnu izvedenicu nadolazeće Serije 8 najavljujući kako će izgledati i najluksuznija i najveća limuzina iz Munchena. Franjo Tomić nam je kazao kako je jedan od najočekivanijih ovogodišnjih noviteta u hiper luksuznoj klasu u Zagrebu i kako je ponosan na činjenicu što je dobio prigodu pokazati je odabranim posjetiteljima zagrebačkog auto salona.

- Seriju 8 smo smjestili u poseban zatvoreni boks. Ona će se moći vidjeti, ali u prostoru u kojem se nalazi nitko neće smjeti unijeti ni kamere, ni fotoaparate, a ni mobitele. To je veliko priznanje koje nam je dao BMW-e. To dovoljno govori koliko im je stalo do Hrvatske, ali jednako tako i mene su obradovali. To je veliki dar za jubilarni rođendan "Tomića" u Hrvatskoj, uzbuđeno nam je otkrio jednu od najvećih i do sada strogo čuvanih tajni vezanih uz ZG Auto Show. Sve to rečeno je u slavljeničkom raspoloženju u povodu 25. obljetnice postojanja tvrtke "Tomić" u Hrvatskoj na kasno sinoć održanoj uvertiri ZG Auto Showa.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.