Ugledni splitski stomatolog smrtno stradao vozeći motocikl. Oduzeta mu je prednost

U teškoj prometnoj nesreći poginuo poznati splitski stomatolog dr. Ante Ćurić

Ugledni splitski stomatolog smrtno stradao vozeći motocikl. Oduzeta mu je prednost Ante Ćurić / FB
18. 9. 2023

U teškoj prometnoj nesreći koja se jutros dogodila kod skretanja za Podgoru smrtno je stradao poznati splitski stomatolog dr. Ante Ćurić. Došlo je do sudara osobnog vozila i motocikla kojeg je vozio Ante Ćurić.

– Jučer oko 9,45 sati na DC8 , Tučepi–Podgora ( skretanje za Podgoru) došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovali osobno vozilo i motocikl. Jedna osoba je smrtno stradala. O događaju je izviješteno državno odvjetništvo, a vijest o nesreći prenio je Teleskop.hr. https://teleskop.hr/hrvatska/https-teleskop-hr-hrvatska-u-teskoj-prometnoj-nesreci-poginuo-poznati-splitski-stomatolog-ante-curic/

 
Slijedi obavljanje očevida, a navedena dionica ceste od 10 sati zatvorena je za sav promet koji se odvija obilazno-preko mjesta Gornja Podgora – objavila je PU Splitsko-dalmatinska.

Doktor Ante Ćurić rođen je 2. siječnja 1961. godine u Podhumu kod Livna gdje je i završio osnovnu školu. U Zagrebu je završio gimnaziju i Stomatološki fakultet na kojemu je specijalizirao dentalnu i oralnu patologiju s paradontologijom. Bio je ravnatelj Stomatološke poliklinike u Splitu do 2022. godine i slovio je kao jedan od najboljih stručnjaka u svom području.

Na slici: Ante Ćurić/Privatna arhiva

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.