Trinaesti gospodarstvenik u Hrvatskoj je - KOCKA!

Potpore Vlade poduzetnicima koji su pogođeni vladinim mjerama onemogućavanja rada u ožujku i travnju pokazale su da kičmu hrvatskog gospodarstva čine kladionice, igre na sreću i turizam.

Trinaesti gospodarstvenik u Hrvatskoj je - KOCKA! Pixabay
4. 5. 2020

Tako su Valamar Riviera, Maistra i Plava Laguna, sve tri tvrtke iz sektora turizma uzele poticaje za isplatu naknada za svojih 5.107 radnika.

Na 11. mjesto po dobivenom iznosu od države popela se tvrtka Interigre d.o.o. za igre na sreću u automat klubovima. Spomenuta tvrtka broji respektabilnih 1.099 radnika i za poticajne mjere je dobila 3.484.000 kuna. Samo dva mjesta ispod, plasirao se još jedan gospodarski gigant, kladionica Super Sport koja je od države zatražila i dobila poticaje za svojih 886 radnika.

Tako smo, zahvaljujući kombinaciji koronakrize i transparentnosti dobili jasnu potvrdu o strukturi hrvatskog gospodarstva – turizam, igre na sreću, poker aparati i kladionice čine okosnicu modernog hrvatskog gospodarstva.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.