Ti koji si oslobođen tjelesnog ukrao si show Barakudama i Zagrepčanima - Mene je sram, ispričavam se Tucku

I Dubravko Šimenc, proslavljeni vatrepolist i olimpijac zgrožen sramotnim ignoriranjem gradskih vlasti svjetskih prvaka.

- Sramotan čin Grada Zagreba! Mene je sram, ispričavam se Tucku. Prekasno mu je za ispriku! A treba gospodina koji je bio oslobođen tjelesnog naučiti da je OLIMPIJADA period između dvoje OLIMPIJSKIH IGARA. I da će doček biti nakon Olimpijskih igara u Parizu!

Ti koji si oslobođen tjelesnog ukrao si show Barakudama i Zagrepčanima - Mene je sram, ispričavam se Tucku Sanjin Strukić / Pixsell
19. 2. 2024

- "Kao rođeni Zagrepčanin, a tek onda kao bivši vaterpolist, reprezentativac, olimpijac, ispričavam se izborniku Ivici Tucku, njegovom stožeru, svim igračima i predsjedniku HVS-a na sramotnom činu Grada Zagreba, glavnog grada svih Hrvatica i Hrvata, u domovini i dijaspori, na ignoriranju organizacije dočeka povodom dočeka svjetskih vaterpolskih prvaka iz Dohe. Mene je sram! Zar vam nije žao tih dečki? Možda samo sanjam ružni san ili..."

Dubravko Šimenc, živa legenda hrvatskog vaterpola te Olimpijac i osvajač zlatne medalje na Olimpijskim igrama 1988. godine i srebrne medalje na Olimpijskim igrama 1996. godine. Osvajač zlatne medalje na Svjetskom prvenstvu 1986. u Madridu i u Perthu 1991. teško je naružio Tomislava Tomaševića. Nakon što se je u ranoposlijepodnevnim satima zagrebački gradonačelnik posuo pepelom Šimenc mu je napisao još jednu poruku:

- Prekasno! A treba gospodina koji je bio oslobođen tjelesnog naučiti da je OLIMPIJADA period između dvoje OLIMPIJSKIH IGARA. I da će doček biti nakon Olimpijskih igara u Parizu!

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.