Tomašević kao gulikoža dere sirotinju sa 700 eura na periferiji, a Sandra Benčić za 580 eura renta sličan stan u samom centru grada!

Pa kako to? Upitao se Trpimir Goluža, vijećnik i liječnik u Zagrebe te kriknuo kako je to "TOMAŠEVIĆEVA SOCIJALNA OSJETLJIVOST ALAN FORDOVSKOG TIPA"
"Gradskoj sirotinji" gradski stan na periferiji Zagreba iznajmljuje za 700 eura, a saborska se zastupnica snašla i pronašla stan slične veličine u samomcentru Zagreba za 580 eura!

Tomašević kao gulikoža dere sirotinju sa 700 eura na periferiji, a Sandra Benčić za 580 eura renta sličan stan u samom centru grada! Možemo FB
12. 10. 2023

Gradski vijećnik i poznati zagrebački liječnik Trpimir Goluža žestoko je opleo po Tomislavu Tomaševiću, a kao primjer njegova Alan Fordovskog ponašanja usporedio je dvije obitelji sličnih "karakteristika". Evo kako je usporedio dovitljivost Sandre Benčić i očito "nesposobnost" Sesvećanke koja plaća bitno više stan jednake veličine na kraju grada, gdje je nekad bila Sljeme Svinogojska farma nego saborska zastupnica koja se očito bolje snalazi u tržišnim uvjetima.

- Visokoobrazovana osoba, s jako dobrim primanjima koja živi sa suprugom i djecom, koja je gotovo dva desetljeća studirala pravo, navodno pri tome imala obrt i prodavala petarde živi u unajmljenom stanu po tržišnim uvjetima, na prestižnoj lokaciji u centru Zagreba u stanu od 80 m2. Ona za najam plaća 580 eura. U redu, vjerojatno je to tržišna cijena. No vratimo se u realnost ljudi koji žive na periferji u Novom Jelkovcu, u gradskim stanovima. Dakle, isto tako obrazovana osoba sa solidnim primanjima koja također živi sa suprugom i dvoje djece  žive u javno unajmljenom gradskom stanu na kraju Grada u takozvanom sustavu priuštivog stanovanja. Ona za to Tomaševiću plaća 700 eura! Zanimljivo.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.