Tomašević je prevarant! Bio je običan ulični ležač, a novcem Soroša prodao nam je muda pod bubrege, osvojio je vlast jer je bio protiv spalionica, sad ih gradi

VIDEO: Nakon šamarčine Zelenih stigla i ona iz Strasbourga! Mislav Kolakušić o stranici koja je prevarom došla na vlast i koja danas uništava nekad jedan od najljepših, a danas jedan od najzapuštenijih glavnih gradova Europe.

"Platforma Možemo je u Hrvatskoj najbolji primjer kako se od tzv. zelenih aktivista i uličnih ležača stvara politička stranka koja danas uništava glavni grad Republike Hrvatske."

Tomašević je prevarant! Bio je običan ulični ležač, a novcem Soroša prodao nam je muda pod bubrege, osvojio je vlast jer je bio protiv spalionica, sad ih gradi Start/Pixell/ Start infografika
16. 1. 2024

Većina udruga koje se danas financiraju iz proračuna Europske unije nisku nikakve nevladine organizacije nego u političke organizacije Georga Sorosa s jasnim političkim ciljevima usmjerenim na slabljenje država članica i potpuno uništenje tradicionalnih vrijednosti i obitelji. Gotovo ne postoji udruga koju financira Soroševo Otvorno društvo, a koje neće dobiti i dodatni novac i to i iz Europske unije.

Takozvana platforma Možemo je u Hrvatskoj najbolji primjer  KAKO SU TAKOZVANI ZELENI AKTIVISTI OD ULIČNIH LEŽAČA POSTALI STRANKA KOJA DANAS UNIŠTAVA ZAGREB, GLAVNI GRAD HRVATSKE!

istovremeno je nemoguće pronaći udrugu koja se brine o bolesnoj djeci koja je dobila novac od Georga Soroša ili iz proračuna Europske unije. To sve dovoljno govori samo za sebe o trenutnom načinu financiranja udruga u Europskoj uniji, zaključio je Mislav Kolakušić danas u Strasbourgu.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.