Sramotna istraga Beroša i Vlade koji ne žele preuzeti odgovornost za zdravlje građana

Neće se tako lako izvući, poručuju novinari! Zgranuti skandaloznim ponašanjem ministra zdravstva Vilija Beroša i sramotnim rezultatima rada Povjerenstva hrvatski novinari najavili niz poteza, a prvi žešći dogodit će se u petak na konferenciji za novinare koju organizira HND.

Ministar zdravstva Vili Beros iznio je na konferenciji za medije nalaz zdravstvene inspekcije i zakljucak Strucnog povjerenstva o slucaju preminulog Vladimira Matijanica Photo: Zeljko Hladika/PIXSELL Željko Hladika / Pixell
25. 8. 2022

Foto: Željko Hladika / Pixell

Hrvatsko novinarsko društvo (HND) organizira konferenciju za novinare koja će se održati u petak, 26. kolovoza 2022. u 10 sati u Klubu Novinarskog doma (Perkovčeva 2, Zagreb). Na konferenciji će govoriti o skandaloznom ponašanju ministra zdravstva Vilija Beroša i sramotnim rezultatima rada povjerenstva koje je trebalo utvrditi je li bilo pogrešaka i propusta u medicinskoj skrbi  novinara Vladimira Matijanića te vas obavijestiti o daljnjim koracima koje će poduzeti HND. 


Ministar Beroš i Vlada ovakvim ponašanjem, koje je kulminiralo sramotnom objavom "stručnog nalaza", još su jednom pokazali da ne žele preuzeti odgovornost za živote vlastitih građana. 

Na konferenciji će govoriti:

Hrvoje Zovko, predsjednik Hrvatskog novinarskog društva

Đurđica Klancir, novinarka portala Net.hr i članica Hrvatskog novinarskog društva

Ilko Ćimić, novinar portala Index.hr i član Hrvatskog novinarskog društva

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.