Zbog nedoličnih fotki iz osnovne škole reality zvijezdu "Muških snova" provjerava i policija

Bijesni roditelji zbog ekzibicionizma reality zvijezde koja se skidala, paradirala i pozirala u osnovnoj školi poručajući da njen školski sat počinje. Banula je u osnovnu školu i napravila serijal lascivnih fotografije

Zbog nedoličnih fotki iz osnovne škole reality zvijezdu "Muških snova" provjerava i policija Instagram Ana Pusovnik
27. 8. 2022

Nakon što je ravnateljstvo Osnovne škole Franje Goloba Prevalje izvijestilo policiju da je ženska osoba u prostorijama škole bez njihovog znanja snimila erotske fotografije i objavila ih na internetu, policija o tome prikuplja obavijesti u smjeru kaznenog djela iz Zakona o zaštiti javnog reda i mira. I škola je krenula u akciju, inspekcija je upoznata sa stvarima.

Upravitelj susjedne zgrade pustio ju je u školu

Ravnateljica Osnovne škole Franje Goloba Prevalje Andreja Tinta o tome je obaviještena krajem prošlog tjedna. Kad se uvjerila da nije riječ o fotomontaži, obavijestila je Inspekciju za prosvjetu i sport, policiju i Općinu Prevalje.

"Osoba je ušla u školu bez mog znanja i dopuštenja. Incident je neprimjeren i žao mi je što je do toga došlo", rekla je ravnateljica.

Prema njezinim riječima, osobu je u školu pustio upravnik susjedne zgrade, koji je imao pristup kroz zajedničke prostorije koje škola ima sa susjednom zgradom. Administratoru će sada biti onemogućen ulazak u školu, rekla je.

Pusovnikova tudi sama nekoč učenka šole

Prema njenim riječima, osobu je u školu pustio upravitelj susjedne zgrade, koji je imao pristup kroz zajedničke prostorije koje škola ima sa susjednom zgradom. Administratoru će sada biti onemogućen ulazak u školu, rekla je.

Kako prenosi 24ur.com, ona je u telefonskom razgovoru rekla da joj nije bila namjera da se na slikama vidi da su nastale u školi. Priznala je i da ih je mogla snimiti i u bilo kojem studiju.

Kako je navedeno, s događajem je upoznata Inspekcija za prosvjetu i šport. "S obzirom na to da je utvrđeno da je o svemu upoznata i policija koja je jedina mjerodavna po ovom pitanju, inspekcija za sada neće provoditi druge postupke, već će ih provoditi policija", priopćeno je iz inspektorata.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.