Sitnež je Grmoja, Milanović je protuha... JADNO DA NE MOŽE JADNIJE! I tako Plenković po konkurenciji, a iz Mosta mu uzvratili da je kukavica i da ga je strah ući u politički ring

ŠTETA demokracije radi, no kad imate posla s despotima onda je to tako!

Ništa od dugoočekivanog sučeljavanja, bahato je izjavio Andrej Plenković te poručio kako su mu možda samo Grbin i Milanović al pari. No prvi se predao i prije utakmice, a drugi krši Ustav.

I tako ćemo ostati prikraćeni za političke duela, a izostat će i onaj takozvanih TITANA. Marija Selak Raspudić, Mislav Kolakušić, Sandra Benčić, Arsen Bauk, Karolina Vidović Krišto, Damir Vanđelić... mogu i dalje samo na TV gledati Premijera i pri tome poput građana plaćati pretplatu za nacionalnu TV.

Sitnež je Grmoja, Milanović je protuha... JADNO DA NE MOŽE JADNIJE! I tako Plenković po konkurenciji, a iz Mosta mu uzvratili da je kukavica i da ga je strah ući u politički ring Start
9. 4. 2024

Slabokrvni Andrej uporno izbjegava sučeljavanje i u nedostatku hrabrosti za sučeljavanje naziva me političkom sitneži.
Bizarno je da o političkoj sitneži priča čovjek koji je vladao uz pomoć žetona s optužnicama i zatvorskim kaznama te manjinaca od kojih su neki dobili manje glasova nego što je on izgubio ministara.
Ako sam uistinu politička sitnež, zašto onda ne dođe i potaraca me.
Bit će prije da se prepao.
Kad je on toliki teškaš, neka dođe u ring.
Nije ga valjda opet udarila anemija?!
 
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.