Sinčić: - Mislave nemoj stati i ne odustaj, jer time samo hraniš sve one koji su te sotonizirali, a skupa s Lovrinovićem imamo puno za reč!

- Nikada nisam upoznao političara, možda ni čovjeka, koji je toliko brutalno iskren koliko je on bio prema meni, ali i prema građanima, kazao je danas Ivan Vilibor Sinčić koji je otvoreno pozvao Mislava Kolakušića da ne odustane od Hrvatske, jer time samo hrani one koji su ga sotonizirali i koji ga se k'o vraga boje. Pernar je pokazao i svoje lice i svoju snagu. Urušio je stranku zbog svog ega da bude predsjednik, a kapacitet za to nema

Sinčić: - Mislave nemoj stati i ne odustaj, jer time samo hraniš sve one koji su te sotonizirali, a skupa s Lovrinovićem imamo puno za reč! Igor Stažić
24. 12. 2019

Dao sam mu glas i opet bih mu ga dao. Danima čitam iživljavanje pojedinih novinara i marginalnih političara zbog njegove odluke da neće izaći na parlamentarne izbore kao politička opcija. Kada se pojavio na političkoj sceni, mislio sam da je ohol i bahat. On je mislio da sam ja potkapacitirani anarhist. A onda smo se upoznali.  U proteklih šest mjeseci proveo sam s njim sate. Niti jedne sekunde se nisam osjetio izdanim ili prevarenim. Dapače, nikad nisam upoznao političara, možda ni čovjeka, koji je toliko brutalno iskren koliko je on bio prema meni, ali i prema građanima. Mjesecima ponavlja da u slučaju ako ne osvoji određeni broj glasova na predsjedničkim izborima, na parlamentarnim izborima neće sudjelovati.  Za razliku od postupka koji me šokirao prije koji mjesec, kada me nakon svih dogovora o rotaciji na izborno jutro dočekala poruka bivšeg kolege:  - Želim u EU parlament! Mislav stoji iza svake svoje rečenice. Rekao sam mu jučer u jednom trenutku: - "Mislave, jesi li ti siguran? Teško mi je sve ovo čitati, jesi li 100 posto siguran, još se uvijek možeš predomisliti?"
A on mi kaže: "Ivane, što je čovjek koji se ne drži svoje riječi?" Jedina njegova pogreška je što se zaletio prije koji mjesec za izjavom. Teško mi je što smo ostali bez njega na nacionaloj razini, ali volim što je takav. Vjerujem da su osjećaji obostrani. Veselim se raditi s njim, planirati buduće projekte, jer takve u redovima HDZ-a i SDP-a sigurno nećemo naći. Hvala svima koji su mu dali glas. Okrećemo se našem radu. Živi zid je do prije koji mjesec bio treća stranka u zemlji. Jučer je Nova TV objavila da smo nakon svih potresa četvrti u državi, za mjesec dana planiramo opet biti treći. :)
Hvala vam svima na podršci i na povjerenju unatoč svemu što smo prošli. Danas je to iza nas, a zbog vas gradimo priču koja će biti veća i jača nego ikad prije.

- Živi zid, Lovrinović, Kolakušić mogu zajedno predvodi četvti blok. Znamo da je gospodin Milsav Kolakušić rekao da će se povući. Ljudi koji su mu dali glas voljeli bi da ih prestavlja i dalje. Ne bi shvatili promjenu stava kao manu već kao pozitivu i fleksibilnost. Organizirano ga napadaju, znači da ga se boje. Uza svu propagandu velike stranke su dobile mali postotak glasova ispod 30, %. Za sljedeće izbore formirala su se tri bloka. Potreban je i četvrti a tu je Kolakušić važan.

Ivan Vilbor Sinčić: - Prema mojim računicama, četvrti blok s njim imao bi 15-20%.

Na njegovu zidu uglavnom dominiraju komentari koji pozivaju Kolakušića da se predomisli te da zajedno s Lovrinovićem i Živim zidom krenu u europarlamentarne izbore. Poslije ovih izbora otvorilo se opet političko polje za rad Živog zida . Na žalost birači nisu prepoznali poruke promjena i snagu Mislava. Zemlja će do parlamentarnih izbora još više grcati pod jarmom korumpiranih političara a onda je popravni za sve nas ili nestanak !

Mislim ipak da su izbori ukradeni. Ovo u državi je sve više odvratnije. Kao i prije 5 god. molio bi te da se borite u EU parlamentu protiv ovakvog ovršnog zakona i za uvođenje Zakona o porijeklu imovine. Nemogu vjerovati da je EU slijepa na to što se događa u našoj državi.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.