Sharon Stone i u 63. žari i pali. Udahnula je i ponovno pokazala da je neprikosnovena kraljica crvenog tepiha

Gospođa je apsolutni majstor u tome da privuče kamere kad smatra da je vrijeme za to. Jedna od najvećih zvijezdi Filmskog festivala Cannes 2021: Sharon Stone u Dolce & Gabbani na premijeri "Priča moje žene"

Sharon Stone i u 63. žari i pali. Udahnula je i ponovno pokazala da je neprikosnovena kraljica crvenog tepiha Photo Credit: dolcegabbana.com
23. 8. 2021

Photo Credit: dolcegabbana.com

Styled by Paris Libby 

Svjetske slavne osobe okupile u ovom francuskom gradu na Francuskoj rivijeri. Među njima je bila i američka glumica Sharon Stone, koja je fenomenalna unatoč tome što ima 63 godine. S pravom joj se kaže da je kraljica crvenog tepiha, jer pri svakom zadatku oduzima dah. Tako je za jednu od večeri odabrala prekrasnu haljinu modne kuće Dolce & Gabanna.

Stone je godinama bio jedan od najistaknutijih ambasadora amfAR -a. To je organizacija osnovana 1985. godine i već više od 30 godina financijski podupire istraživanje AIDS -a. Dobrotvorne zabave održavaju se u cijelom svijetu, od Los Angelesa, Hong Konga, Pariza, New Yorka do Sao Paula. Prvi događaj ove vrste u Cannesu vodila je Elizabeth Taylor 1993. godine, a posljednjih sedam domaćin je bila Sharon Stone.

. Ovo je haljina “OKRENI SVE KAMERE PREMA MENI”. Je li lijepa? Ne u tvom životu. Zapravo, rekli bismo da je granično užasno. Boje su sjajne, a ukrasi izgledaju kao zabava dva dana nakon što je zabava završila. Tvrdili bismo da joj stil Pepeljuge zaista ne pristaje tako dobro. No, mislimo da je to sve ovdje poanta. Ne bi privukla toliko pažnje da je odjenula nešto lijepo i ukusno i prikladno za nju. Ovo je Cannes; jedan od najglasnijih i najtraženijih događaja na crvenom tepihu u bilo kojoj godini. Ona je profesionalac i točno zna kako upravljati ovim prostorom. Bravo, damo.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.