Salto mortale Mamića, odgađa press konferenciju i stavlja u mirovanje sva svoja krimi saznanja, daje šansu Plenkoviću i Milanoviću da se obraćunaju s korupcijom

Nakon što je na dnevnoj razini objavljivao i 9 postova, nakon što je u manje od 10 dana pridobio novih 100.000 fanova, nakon što je natjerao osječke suce na priznanja..., bjegunac od hrvatskog pravosuđa odlučio je stat na loptu. Vjeruje da država ima snage obračunati se s korupcijom pa je najavio "silentio"! Ipak, tvrdi da građani neće ostati zakinuti ni za jednu jedinu njegovu kriminalnu spoznaju, već je samo dao malo vremena da "institucije rade svoj posao". Eto što je napisao:

Salto mortale Mamića, odgađa press konferenciju i stavlja u mirovanje sva svoja krimi saznanja,  daje šansu Plenkoviću i Milanoviću da se obraćunaju s korupcijom Denis Kapetanović/Pixell
3. 4. 2021

Snimio: Denis Kapetanović/Pixell

- Danas su do mene stigle sjajne vijesti - istrage protiv sudaca koje sam teretio za reketarenje, kriminalne radnje i malverzacije su uznapredovale, a ubrzo ću i ja biti ispitan o svim dokazima, te saznanjima koja imam. Iako sam obećao da se neću o tim temama javljati do press konferencije u utorak, zbog ovih spoznaja o tome da hrvatska država na čelu s ministrom Malenicom, premijerom Plenkovićem i predsjednikom Milanovićem ipak ima snage obračunati se s kriminalom u pravosuđu, odgađam press konferenciju kako bih državnim organima ostavio dovoljno prostora i vremena za prikupljanje informacija i dokaza prije nego što ih iznesem u javnost, te im time pružam šansu da u očima građana povrate djelić svojeg povjerenja. Obzirom da je moja prijava 6 mjeseci stajala u ladici, zahvalan sam svakome od vas 150 tisuća i medijima što ste uspjeli povesti državni aparat u proces čišćenja od nametnika. Prevarantima, lažljivcima, reketarima, zlostavljačima i krivosucima nije mjesto u pravosuđu i zato borbu za #ReformaPravosuđa nastavljamo u utorak, prva objava je u 8:30!

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.