"S jedne strane je korupcija, a s druge moja stranka i jedino OiP to može iskorijeniti!" Sa 7 dana zakašnjenja KVK čestitala sretnu i blagoslovljenu novu godinu

Nikad nije kasno čestitati novu godinu! Kakva samo blagdanska poruka Karoline Vidović Krišto u kojoj tvrdi da jedino njena stranka može smaknuti HDZ & Co.:

- Prestanite lagati Plenković & Co.! Cijena paštete znatno je viša nego u Njemačkoj, a Nivea krema je duplo skuplja nego u Češkoj, Njemačkoj ili Austriji...

- Za nepravdu, za visoke cijene i niske plaće odgovorne su konkretne osobe koje imaju ime i prezime. To su Stipe Mesić, Vladimir Šeks, Ivo Sanader, Jadranka Kosor, Zoran Milanović, Andrej Plenković, Ivan Jakovčić, i niz ostalih moćnika, istakla je KVK

"S jedne strane je korupcija, a s druge moja stranka i jedino OiP to može iskorijeniti!" Sa 7 dana zakašnjenja KVK čestitala sretnu i blagoslovljenu novu godinu Neva Žganec Pixsell
7. 1. 2024

Karolina Vidović Krišto sa 7 je dana zakašnjenja čestitali sretnu novu godinu!. Nikad nije kasno za dobre želje, a kakve su one najbolje se vidi iz njene opširne analiza onoga što je bilo i onoga što donose promjene koje dolaze i to s njom i njenom strankom na čelu.  Evo što je napisala na društvenim mrežama:

VJEROVATI SVOJIM OČIMA I ČINJENICAMA ILI
PROPAGANDI PLENKOVIĆEVE VLADE I KORUMPIRANIM MEDIJIMA


Mediji nas već nekoliko dana bombardiraju navodno većim primanjima koja nam svojom dobrotom omogućava Plenkovićeva vlada.
S obzirom na stvarne okolnosti života hrvatskih građana, ova medijsko-politička haranga jest do sada neviđena manipulacija stvarnošću, i stožersko organizirano laganje.
Jer, plaće medicinskih sestara, policajaca, zaposlenika na sveučilištu ili u Poreznoj upravi, porast će za smiješne iznose, od 8 do 200 eura.
Minimalna plaća od 560 eura sada će biti nešto veća od 700 eura - postavlja li si itko pitanje kako se s tom plaćom preživljava, s obzirom na cijene kojima su hrvatski građani izloženi? Te uvrjedljive niske plaće su jako raširene u Hrvatskoj. Čak i jedna Podravka koja ostvaruje velike dobiti (kojom upravlja Martina Dalić, Plenkovićeva partnerica u korupciji), ima velik broj zaposlenika koji zarađuju minimalnu plaću - ali zato odabranici Martine Dalić uzimaju na stotine tisuća eura plaća i bonusa. Dakle, nemoral i gramzljivost jest glavna karakteristika današnjih moćnika u Hrvatskoj.
S plaćama u Hrvatskoj se jednostavno ne da preživjeti.
Jer, cijene osnovnih životnih potrepština su toliko visoke, da bi nam plaće trebale biti dvostruko, ili trostruko veće kako bismo imali pristojan i dostojanstven život.
Cijene čajne paštete ili salame znatno su više nego u Njemačkoj, a Nivea krema je duplo skuplja nego u Češkoj, Njemačkoj ili Austriji. Ovo su činjenice koje ne može osporiti ni jedna propaganda.
Ovih dana smo svjedočili da su fritule na zagrebačkom adventu bile 4 do 5 eura! Dakle, proizvodnja tih nekoliko fritula možda je 10 do 15 centi, ali se prodaju za 4 do 5 eura. Istovremeno su cijene na Adventskim sajmovima u Austriji bile niže, a plaće su im 3 do 4 puta veće.
Kako su ove nelogičnosti i apsurdi mogući? Tko je kriv za sve ove nepravde?
Svi znamo da tamo gdje se ne poštuju zakoni, da tamo vrijedi zakon jačega; a upravo su u Hrvatskoj zakoni suspendirani kako bi se moglo krasti, i ogromnu većinu naroda obespravljivati.
Dakle, za nepravdu, za visoke cijene i niske plaće odgovorne su konkretne osobe koje imaju ime i prezime. Osobe koje su blokirale rad sudova, DORH-a, Državnog inspektorata ili Agencije za zaštitu tržišnog natjecanja jesu krivci za stanje u Hrvatskoj.
Imena tih osoba su Stipe Mesić, Vladimir Šeks, Ivo Sanader, Jadranka Kosor, Zoran Milanović, Andrej Plenković, Ivan Jakovčić, i niz ostalih moćnika.
Jer, moćnici u Hrvatskoj onemogućuju hrvatskom građaninu da ga sud štiti, da mu inspekcija omogućuje njegova zakonska prava, da zaposlenik ima pristojne uvjete rada - ukratko, ono što može Čeh, Šveđanin ili Slovenac, ne može Hrvat.
Dakle, Plenković uzima novce hrvatskom poreznom obvezniku i te iste novce daje Pavlu Vujnovcu, kao što je to u slučaju Dalekovoda; ili, Plenković uzima spremačici u školi porez kako bi taj porez proslijedio Miloradu Pupovcu.
Eksplozija cijena koju smo doživjeli u zadnje dvije godine izravno je koristila državnom proračunu, jer povećanje cijene sira za 100% jest i povećanje prihoda od PDV-a. PDV od dva eura je veći nego od jednog eura - a taj porez Plenković i njegovi pomagači besramno kradu.
Poznata je tvrdnja koja kaže „neka svijet propadne, ali neka istina pobjedi“. U Hrvatskoj su moćnici odlučni u naumu koji glasi „neka Hrvatska propadne, ali istina i zakoni u Hrvatskoj ne smiju zavladati“.
Jer, istina i primjena zakona u Hrvatskoj značili bi nestanak više od 80 posto današnjih moćnika - ali bi istina i poštivanje zakona značili i uzlet Hrvatske, značili bi visoke plaće, niske cijene i društvenu pravdu.
Jer, današnja Hrvatska se temelji na protekciji i privilegijama uske skupine moćnika, koji doslovno pljačkaju porezne obveznike i nacionalnu imovinu. Nema sposobnosti kod poduzetnika kao što su Ante Vlahović, Branko Roglić ili Emil Tedeschi, jer oni postoje samo zbog privilegirane pripadnosti dubokoj državi.
A današnji glavni muljator Pavao Vujnovac jest „zajednički lopovski pothvat“ Milanovića, Ivana Vrdoljaka i Andreja Plenkovića.
Taj Vujnovac uništava hrvatske proizvođače, pljačka Konzum te, s tim novcima, kupuje Fortenovu. Što rade državna tijela kada Vujnovac najavljuje kupnju Fortenove sa svojom tvrtkom sa Malte? Koji je izvor tih sredstava? Odakle osobi koja djeluje u Hrvatskoj toliko novaca na Malti?
Pitanja, koja bi postavljali mediji u svakoj drugoj državi u Europi, u Hrvatskoj su zabranjena.
Plenković i ostali moćnici poručuju: mi smo blokirali pravosuđe, uzimamo poreze građanima i s tim novcima korumpiramo medije - i nitko nam ništa ne može!
Mediji više ne zaslužuju nazivati se medijima, već su to u Hrvatskoj propagandne organizacije. Važne teme se prešućuju, nebitne se prenapuhuju, otvoreno se laže i vrijeđa sve što je pošteno, hrvatsko i europsko.
Ovih dana sam osobno izložena čistim lažima opskurnih portala u vlasništvu kriminalnih skupina. Taj portal izmišlja i izvrće moje izjave, lažno tvrdeći, primjerice, da je moj suprug napredovao u vojsci kada sam ja izašla iz kluba DP-a - dakle, čista laž!
I doista, predvidjela sam još prije dvije godine što će vladajuće strukture poduzimati kako bi spriječili promjene koje sam s OIP-om započela.
Jedina metoda da Plenković HDZ, Grbinov SDP, Možemo ili DP zaštite sadašnji sustav korupcije i nepravde, jesu laž i manipulacija.
Dokaz da je cjelokupni javni prostor blokiran jesu afere koje se u medijima ne spominju, od afere INA, HEP-plin, zagrebačkog Adventa do Agrokora.
Ali sve ovo što navodim jest i dokaz da je Hrvatska pred velikim promjenama. Potezi i djelovanja ključnih aktera u Hrvatskoj dokazuje da su te strukture u terminalnoj fazi korupcionaškog ludila i da su izgubili osjećaj za stvarnost.
Namjera da imenuju suca Turudića za Glavnog državnog odvjetnika upravo svjedoči o ludilu koji vlada u glavama odgovornih u Hrvatskoj.
Naime, za Turudića postoji niz kompromitirajućih činjenica, te on već odavno nije smio uopće biti u pravosudnom sustavu. Ali, u Hrvatskoj ne vrijede zdrav razum i zakoni, već je na sceni opće bezakonje u kojemu svatko svakog ucjenjuje.
Sada se Milanović buni protiv Turudića, iako je taj isti Turudić bio predsjednik Županijskog Suda dok je Milanović bio premijer, te ga nije uklonio iz pravosuđe - za što je imao i mehanizme, i dokaze koji su nalagali izbacivanje Turudića iz pravosuđa; izvlačenje na neovisnost pravosuđa je smiješno i nitko u to ne vjeruje. Jednostavno, Milanović je dio korupcionaškog sustava, u kojemu je Hrvatska do sada bila podijeljena na pojedinačne interesne skupine, koje jedna drugu nisu ugrožavale.
U međuvremenu je korupcija toliko narasla da se Plenkovićeva struktura isključivo bavi sprječavanjem razotkrivanja iste - ali je korupcija toliko nabujala da je to postalo gotovo nemoguće.
Upravo iz razloga zaštite kriminala i sprječavanja da se o korupciji i bezakonju govori, namjeravaju postaviti Turudića za državnog odvjetnika - koji je dokazao da je dobar izvršitelj i da nema problema s kršenjem zakona ukoliko je ono potrebno u zaštiti njegovih, i interesa njegovih nalogodavaca.
Milanović priča o neovisnom Državnom odvjetniku (a držao je na tom položaju Mladena Bajića i postavio Dinka Cvitana - a za obojicu postoji niz dokaza da su sustavno štitili korupciju i kršili hrvatske i europske norme) jest doista smiješna.
Dakle, Hrvatska svjedoči sukobu klanova koji su u svojoj naravi i sadržaju isti, jer, složit ćemo se s tezom da nije bitno hoćete li se zaraziti kugom ili kolerom, ako ćete od obje umrijeti.
U Hrvatskoj postoje političke stranke i skupine koje su svoje znanje pokazale. To znanje osjećaju hrvatski građani u svojim džepovima, u svakodnevnom neredu kojemu su izloženi - konačno, sva pamet dosadašnjih struktura izražena je u činjenici da Hrvatska, koja ima potencijal biti važan izvoznik poljoprivrednih proizvoda, uvozi doslovno sve. Hrvatska uvozi 70 posto rajčice, 75 posto mrkve - Hrvatska čak uvozi jaja!
Ovi podaci daju odgovor na hrvatsku politiku i njezine rezultate, te svako daljnje argumentiranje postaje besmisleno.
ZAŠTO SAM OPTIMISTIČNA I UVJERENA U BLISTAVU HRVATSKU BUDUĆNOST
OIP-u svakodnevno pristupaju članovi, svih profesija i dobnih skupina, iz svih hrvatskih krajeva te dijaspore. Kada ih naši volonteri nazovu i pitaju za motiv zašto su se učlanili, odgovor je uvijek isti: Čekali smo ovu političku stranku, do sada nismo izlazili na izbore, ali sada imamo za koga glasati.
Doista, Hrvatima je dosta prijevara i lažnog predstavljanja, dosta im je nepravde i bezakonja, dosta im je jeftinih floskula, ali i vrijeđanja zdravog razuma.
Mi smo u OIP-u okupili, i okupljamo ljude, koje su svjesni da Hrvatska nema puno vremena te da mora provesti stvarne promjene.
Na jednoj strani su moćnici koji nam objašnjavaju da nepravde ima svugdje, da su cijene svugdje visoke i da nam plaće nisu loše. Hrvatski moćnici vrijeđaju inteligenciju hrvatskih građana, jer svi znamo da se za radnje koje čine naši moćnici u uređenim državama ide u zatvor.
Na drugoj strani je OIP, i bez uvrede ikome drugome, jedina stranka koja je prepoznala problem, ali ima i odlučnost taj problem ukloniti.
Mi smo doista odlučni uvesti red u Hrvatsku, mi smo odlučni uspostaviti vladavinu prava i jednakost svih građana pred zakonom. I konačno, mi smo odlučni uspostaviti neovisno pravosuđe koje će procesuirati sav lopovluk i vratiti ukradeno Hrvatskoj.
Uvjerena sam da će hrvatski građani odbaciti laž, i da će izabrati istinu - a istina nas oslobađa i vodi u svijetlu budućnost.
Sretnu i blagoslovljenu novu godinu želim!

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.