FOTO: Hrvatska policija spasila je dvojicu migranata od utapanja! Muškarci su se borili za život i umalo ih je odnijela nabujala rijeka

Uslijedilo je dramatično spašavanje.

FOTO: Hrvatska policija spasila je dvojicu migranata od utapanja! Muškarci su se borili za život i umalo ih je odnijela nabujala rijeka PP Karlovac
3. 12. 2023

Hrvatska policija spasila je dvojicu migranata od utapanja uz pomoć vatrogasaca iz okolice Karlovca, a dvojicu spriječila u ilegalnom prelasku rijeke u Sloveniju, priopćila je karlovačka policija. Policija je primijetila muškarca koji se mogao utopiti zbog jakog toka nabujale rijeke kada su u mjestu Prilišće uz nasip Kolpe pokušali spriječiti dvojicu migranata da uđu u hladnu vodu.

Jednog od migranata u Kupi policija je sama izvukla na obalu, dok je drugom, kojeg je voda odnijela, bacio konop kako bi se lakše držao za drvo u rijeci. U pomoć su pozvani vatrogasci koji su čamcem pomogli muškarcu da se iskrca na obalu, a kasnije su mu pružili i liječničku pomoć zbog hipotermije. Policija je također objavila da još provjerava jesu li muškarci u Hrvatsku došli i legalno boravili.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.