Hrvatski glumac odveo pred oltar kćer Ninu uz trubače iz Dragačeva, a slavilo se tri dana u Vojvodini

Rade Šerbedžija udao kćer: Razuzdano svadbeno veselje u Novom Sadu potrajalo nekoliko dana. Po tradiciji, ponosni otac mladenku je otpratio do oltara.
 

Hrvatski glumac odveo pred oltar kćer Ninu uz trubače iz Dragačeva, a slavilo se tri dana u Vojvodini Dnevnik.hr/posnetek zaslona
4. 7. 2023

Legendarni hrvatski glumac Rade Šerbedžija i njegova supruga Lenka Udovički prošli su vikend imali dobar razlog za veselje. Naime, njihova kći Nina udala se, a sudbonosnu odluku donijela je svom dugogodišnjem dečku Filipu. Ceremonija vjenčanja održana je u Novom Sadu u Srbiji.

Glumac ima petero djece

Kako i priliči, ponosni otac svoju je kćer koja je, kako prenosi Dnevnik.hr, blistala u prekrasnoj dugoj vjenčanici, otpratio do oltara. Nina nije skrivala sreću, a to dokazuje i njen širok osmijeh koji se nazirao i kroz veo. Iza mladenaca prodefilirale su ponosne mladenkine sestre. Kako prenose mediji, svadbeno veselje trajalo je nekoliko dana, a glumac osim Nine ima i tri kćeri. On i supruga Lenka, s kojom je u braku više od 30 godina, imaju kćeri Mimi i Vanju, a Šerbedžija iz prvog braka s Ivankom Cerovac ima i kćer Luciju te sina Danila.

Predani su jedno drugom

Ovaj 76-godišnjak nedavno je otkrio tajnu svog tridesetogodišnjeg braka:

- "Imat ćemo još 30. S njom nikad nije dosadno", rekao je i dodao da Lenka ne ide na njegove koncerte (Šerbedžija je i glazbenik), jer ona ima nervozu.

“Kad ja glumim, on nema tremu, ali kad ja pjevam, on ima tremu”, rekao je.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.