Profesora zbog snimke strpali u zatvor, a Lovrinčević se pravi grbav i mrtvo hladno USKOK-u tvrdi da je samo htio biti velikodušan prema novinaru

NE MOŽE VJEROVAT SVOJIM UŠIMA! Marin Vlahović zgrožen je Lovrinčevićevim vrdanjem i iskazu USKOKU. Tajkun se vadi na sentimentalnu i "toplu ljudsku" priču i samarićanske porive.

Pa zbog snimke su Profesora bajbokirali, a ovaj slobodno šeta i priča što ga volja i to kao svjedok, a ne kao optuženik!

Profesora zbog snimke strpali u zatvor, a Lovrinčević se pravi grbav i mrtvo hladno USKOK-u tvrdi da je samo htio biti velikodušan prema novinaru RTL screenshot
26. 12. 2023

Marin Vlahović, novinar koji je otkrio Aferu Mreža u Nacionalu naprosto nije mogao vjerovati što je vidio i čuo od sugovornika koji mu je nudio milijuna za medije. Evo što je napisao na Facebooku.

- Ako sam dobro čuo na televiziji, čovjek težak stotinjak milijuna eura, htio je pomoći drugom čovjeku "zbog njegove situacije", tako da isisaju i podijele javni novac. Kako prekrasno i nesebično, vrijedno svake pohvale. Predivna priča, a što je najbolje, mogla bi i proći, jer ipak je ovo Hrvatska. Tu ne treba vjerovati vlastitim očima i ušima, nego onome za što se kaže da je službena istina.Kako to izgleda u našem stvarnom životu. Odgovaram na pitanja za RTL Danas, pazim na Petra kojem divljaju neuroni i usput odradim nekoliko serija ruskih zgibova. Sve se može.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.