Pernar razvaljuje Tomaševića njegovim oružjem - aktivizmom! Opet ga je izludio do besvijesti

Ivan Pernar otkrio zašto želi “srušiti” gradonačelnika: - Svojom bizarnom optužbom i pitanjem koliko imam apartmana Tomašević je rekao sve o sebi. Senf nikada nije radio u realnom sektoru, nije čistio zahode poput mene i ne zna kako je teško zaraditi novac. On samo parazitira i troši, i to naš novac!

Pernar razvaljuje Tomaševića njegovim oružjem - aktivizmom! Opet ga je izludio do besvijesti Slavko Midžor / Pixsell
13. 9. 2023

Bivši saborski zastupnik Ivan Pernar otkrio je od čega živi i “usput” najavio da želi srušiti Tomislava Tomaševića.

“Znam da to mnogima zvuči spektakularno ali moji roditelji, kao i ja živimo od svojih ruku i od svoga rada.Osobno, to ponavljam već puno puta – živim od turizma, imam apartman koji izdajem i koji mi omogućava pristojan život (ako vam treba apartman u Zagrebu guglajte Zagrebarius).

 
 
Paradoksalno, upravo zato jer se moja obitelj bavi turizmom, Senf me napada da imam 3 apartmana. Samim time i njemu je jasno da sam neovisan, da me nema s čim ucijeniti, potkupiti me jer ne radim za neku firmu, nemam poslodavca, ne tražim nekako uhljebljenje u Holdingu, radim za sebe. To mi daje slobodu da kažem ono što mislim.Senf mi je dugo išao na živce ali kad je odlučio 5 puta povećati paušalni porez malim iznajmljivačima, to je bila kap koja je prelila čašu i zbog koje sam ga odlučio maknuti s pozicije na kojoj ne zaslužuje biti.

Da me krivo ne shvatite, to je bio povod, a ne uzrok, uzrok je puno dublje neslaganje s njegovom politikom, ali kada me udario po džepu, tada sam odlučio suprotstavit mu se. On to i sam priznaje, kada kaže da sam protiv njega jer je udario na vlasnike apartmana.Također, za ovo što radim, ne trebaju vam novac niti naklonost medija, nego mozak i hrabrost. Svatko od vas tko ima to dvoje može šahmatirati Senfa pred kamerama.

Pozivam vas da mi se pridružite jer je moja borba za sve građane kojima je dosta njegove nesposobnosti i potpunog izostanka ikakve vizije razvoja grada. Ja nisam osoba koja za svoj politički rad dobiva novce od stranih fundacija, niti od ministarstva kulture, niti grada Zagreba. Nemam milijune na računu niti sponzore koji mi pune džepove.Zato su moje metode gerilske, provokativne, a opet ubitačne za nemožemo garnituru”, ističe Ivan Pernar koji se javio s još jednom objavom o Tomaševiću.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.