Užas nad užasima! Pijani tinejdžer autom ubio biciklista i sve snimio: "Jesi li spreman? Razbij ga!" (VIDEO)

Snimka koja je osvanula u javnosti vrlo je slikovita pa osjetljivijima svakako savjetujemo da ga ne gledate...

Užas nad užasima! Pijani tinejdžer autom ubio biciklista i sve snimio: "Jesi li spreman? Razbij ga!" (VIDEO) X/posnetek zaslona
18. 9. 2023

Sjedinjene Američke Države potresla je stravična smrt nesuđenog biciklista koji je 14. kolovoza u Las Vegasu izgubio život u stravičnoj prometnoj nesreći. Vijest tada nije dobila pretjeranu medijsku pozornost, no sada je u javnost dospio uistinu jeziv video incidenta. Vjerovali ili ne, dvojica pijanih tinejdžera (vozač ima 17 godina) sve su snimila, a suvozač je to napravio mobitelom "Jesi li spreman? Razbij ga!" čuje se na snimci koja ostavlja bez teksta. Dvojica tinejdžera uzela su život nedužnom biciklistu dok su se hihotali nakon što su u punoj brzini uletjeli u stražnji dio njegovog bicikla, ozljede koje je zadobio Andreas Probst bile su preteške.

Dvojica crnih tinejdžera pobjegla su s mjesta nesreće, no vozač je ubrzo uhićen zbog bijega s mjesta nesreće. Kasnije je optužen za ubojstvo nakon što se na internetu nedavno pojavio video koji otkriva da je zločin bio s predumišljajem.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.