Novak Đoković u našem susjedstvu: obožavatelji ga uhvatili u društvu supruge i svjetski poznatog liječnika (VIDEO)

Sandra Benčič, spiritual coach objavila kako je najbolji tenisač svijeta Novak Đoković sa suprugom Jelenom uvelike pridonio sjajnom predavanju dr. Gabor Mateja iz područja ovisnosti, odnosa, stresa i bolesti te trauma iz ranog djetinjstva.

Za sudjelovanje u događaju trebalo je izdvojiti vrtoglavih 400 eura.

Novak Đoković u našem susjedstvu: obožavatelji ga uhvatili u društvu supruge i svjetski poznatog liječnika (VIDEO) TikTok/ergozjeci/posnetek zaslona
16. 10. 2023

Slovenski obožavatelji srpske teniske zvijezde Novaka Đokovića mogli su u subotu bodriti slavnog sportaša u Ljubljani, gdje je pratio suprugu Jelenu Đoković koja je u Cankarjevu domu razgovarala sa svjetski poznatim kanadskim liječnikom, predavačem i autorom nekoliko bestselera knjige, Dr. Gabor Matej.

Jedan od vodećih stručnjaka za područja ovisnosti, odnosa, stresa i bolesti te trauma iz ranog djetinjstva posjetio je Ljubljanu na poziv Zaklade Novak Đoković. Održao je sedmosatnu radionicu na temu traume, a za sudjelovanje u događaju trebalo je izdvojiti vrtoglavih 400 eura.

Dao si je vremena za svoje velike obožavatelje

Teniska zvijezda, koja je bila nazočna događaju, odvojio je vrijeme i za svoje slovenske obožavatelje ispred Cankarevog doma te se s njima fotografirao. I to unatoč tome što je u trenutku kada su ga zatekli djelovao dosta zaokupljen organizacijskim obvezama.

@ergozjeci Nole king #novakdjokovic in #ljubljana ♬ original sound - CameraMan

Video koji je osvanuo na TikToku pokazuje kako je u društvu supruge Jelene i Dr. Mateja je od Cankarjevog doma došetala do kamiona koji je bio parkiran ispred zgrade. Tamo ga je čekala skupina obožavateljica za koje je zvijezda, koja se nije ponašala nimalo uzvišeno, rado odvojila malo vremena.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.