Naši u magarećoj klupi i stalno ispod haube! Dobili su rekordnih 940 bodova penala i nazadovali za 10. mjesta u ukupnom poretku

Juraj Šebalj 16. u klasi s rekornih 940 bodova penala!!! U jednom su trenutku bili i 10. u ukupnom poretku, na kraju etapno završili kao 31.

Eto ekipica na putu prema bivku.

Naši u magarećoj klupi i stalno ispod haube! Dobili su rekordnih 940 bodova penala i nazadovali za 10. mjesta u ukupnom poretku Juraj Šebalj / FB
12. 1. 2024

835 km lude etape na Arapskom pouluotoku pomelo je do sada vodeće Arape u ukupnom poretku. Audi 1. i 3., Prodrive 2., a Juraj Šebalj oba je dana bio više pod haubom, nego za upravljačem.

Završili su dvodnevnu etapu na 31. mjestu, a u ukupnom su portetku skliznuli za šest mjesta i sada su 16. Na samoj stazi koja je vožena po pustinju prepunoj dinama Vidaković i Šebalj su često morali skidati pilotske rukavice i mastiti ruke. Kontinuirano su imali poteškoće, a kad su došli na cilj detekcija je kazala: - Motor je kaput!

U samo sedam dana bit će ovo drugi novi motor koji će ugraditi mehaničari Šebaljove momčadi. Ivan Vidaković bio je nakon ulaska u cilj iznimno zabrinut, no za prekaljenog Juraja to je sastavni dio najtežeg relija na svijetu i IDEMO DALJE!

REZULTATI AUTI I MOTORI: Sébastien Loeb danas je osvojio svoju drugu pobjedu na ovogodišnjem Dakru i probio se na treće u generalnom poretku. Prvi je Sainz u Audiju, baš kako Ekstrom koji je drugi! Pola sata je iz Španjolca i 20 minuta kasni za Šveđaninom.

Kod motociklista gužva je na vrhu izraženija. Trenutno vodi Amerikanac Ricky Brabec na Hondi sa samo 51 sekundom prednošću pred Ross Branchom.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.