Ajme ŠTO SVE RUŽNO RADI BIVŠEM! Na Tik-Toku OPSJEDNUTA je šokirala i objavila prljavštine, a i o drugima: svaki dan IH baca u sandučić EX!

4 milijuna pregleda! - "Opsjednuta si s njim. Potraži pomoć", napisao je jedan od njezinih pratitelja.

Ajme ŠTO SVE RUŽNO RADI BIVŠEM! Na Tik-Toku OPSJEDNUTA je šokirala i objavila prljavštine, a i o drugima: svaki dan IH baca u sandučić EX! Tumisu / Pixabay
12. 1. 2022

Foto: Tumisu / Pixabay

Nije rijetkost da ljudi nakon ljubavne veze osjete ljutnju, bijes, razočaranje, kao i da iz povrijeđenosti kažu stvari zbog kojih kasnije požale. Neke razočarane ljude također obuzima želja za osvetom, ali većinu tada od takvih namjera odvrati glas razuma. Pa, među potonje svakako ne spada Katie Beresford, koja je na TikTok objavila video u kojem slobodno priznaje što svaki dan radi kako bi se osvetila bivšem.

Kao što možete vidjeti u videu, koji trenutno ima više od četiri milijuna pregleda, Katie se svaki dan pojavljuje ispred njegove kuće i baca sirovu ribu u njegov poštanski sandučić.

Naravno, na TikToku se vodila žestoka rasprava i ne nedostaje komentatora koji je ne odobravaju. "Opsjednuta si s njim. Potraži pomoć", napisao je netko, a nakon poplave osuđujućih komentara, Katie je rekla 'samo šala' i da je 'samo jednom ribu bacila u poštanski sandučić, i to ne bivšem, nego potpunim strancima'. Njena 'isprika', naravno, nije naišla na plodno tlo. Neki joj nisu vjerovali, drugi su bili još više ljuti (jer se naljutila na potpuno nedužne ljude).

@katieber5

♬ A-Punk - Vampire Weekend

Preberite več na Metropolitan.si

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.