Na blagdane 2009. mafija mi je otela firmu, životno djelo, potom mi je Lovrinčević maznuo i ime, no svi oni za razliku od mene danas ne spavaju mirno

On spava mirno, no spava li snom pravednika i ekipa koja mu je preotela PEVEC? ISPOVIJEST Zdravka Peveca koji je progovorio pod borom kako se osjećao pred 14 godina kad su mu srušili sve što je gradio godinama!

- Istina upravo ovih dana izlazi na vidjelo! Hvala dragom Bogu, još smo živi i dokazat ćemo istinu! Tada nisam mogao čestitati Božić, jer tuga i bol mi je srce parala. Sad se skrivaju Lovrinčević i društvo. I bolje da ih ne vidimo.

Na blagdane 2009. mafija mi je otela firmu, životno djelo, potom mi je Lovrinčević maznuo i ime, no svi oni za razliku od mene danas ne spavaju mirno DT/press
31. 12. 2023

Evo što ja napisao Zdravko Pevec u blagdanskoj poruci ispod bora:

- Na današnji badnji dan 24.12.2009 mafija mi otela firmu, životno djelo obitelji PEVEC! Ne može čovjek da to povjeruje, ali istina upravo ovih dana izlazi na vidjelo!

Hvala dragom bogu još smo živi i dokazat ćemo istinu! Tada nisam mogao čestitat Božič, jer tuga i bol mi je srce parala.


Hvala dragom Bogu da smo ostali živi i eto danas s radošću mogu čestitat svim dobrim ljudima Božić i želim da ga provedete u veselju svojih najmilijih.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.