LG najavljuje novi pametni telefon "kliznog" dizajna

LG će pustiti u prodaju novi klizni pametni telefon s dva zaslona - jedan će se zakretati preko drugoga.

LG najavljuje novi pametni telefon "kliznog" dizajna FreeNews
13. 5. 2020

LG će u drugoj polovici 2020. godine izbaciti pametni telefon Wing s dvostrukim zaslonom čiji će se glavni zaslon okretati otkrivajući drugi zaslon ispod njega. O tome piše publikacija ETNews.

Glavni zaslon bit će dugačak 6,8 inča, a sekundarni - 4 inča s omjerom slike 1 na 1. Planirano je da se pomoću drugog zaslona korisnici mogu uključiti u projekte s više zadataka, primjerice prikazivanje fotografije za uređivanje na prvoj i aplikacijsko sučelje za obradu slika na drugoj strani.

Planirano je da pametni telefon dobije 5G podršku, procesor Snapdragon iz sedme serije i trostruku stražnju kameru s glavnim senzorom od 64 MP.

Cijena uređaja bit će oko 820 dolara, ali nije poznato hoće li se Wing pojaviti bilo gdje izvan Koreje. Datum izlaska je unaprijed određen za drugu polovicu 2020. godine.

Ranije je postalo poznato da će Apple izdati i nove modele iPhonea s podrškom za sljedeću generaciju 5G mreže. Planirano je da novi iPhone Pro bude opremljen s tri kamere na stražnjoj strani uređaja, LiDAR skenerom za tehnologije proširene stvarnosti, dok će jeftiniji uređaji imati dvije kamere na stražnjem uređaju.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.