(VIDEO) Lepa Brena na snimanje došla s kultnom ženskom torbicom koja stoji pravo bogatstvo i koju je gotovo nemoguće kupiti

Torbice birkinice Hermés od 9000 do nekoliko desetaka tisuća eura! Najtraženija torbica na svijetu u posjedu folk pjevačice koja često gostuje na Hrvatskoj televiziji i na našoj obali. Uz njenu cijenu, samo ćete se držati za glavu. Ali ni oni koji imaju novac ne dobivaju je tek tako.

Najskuplja ikada Hermés Kelly (nazvana po legendarnoj glumici Grace Kelly) prodana je za 437 tisuća američkih dolara.

(VIDEO) Lepa Brena na snimanje došla s kultnom ženskom torbicom koja stoji pravo bogatstvo i koju je gotovo nemoguće kupiti Lepa Brena Instagram
15. 12. 2023

Poznata balkanska pjevačica Lepa Brena na snimanje novogodišnje emisije srpske TV u Beogradu došla je u tamnim trapericama koje je iskombinirala s bež majicom i crnom krznenom jaknom, preko koje je obukla dugačku crnu jaknu Max Mara za dodatnu dozu topline, piše hrvatski portal Dnevnik .hr. Svoj stajling upotpunila je najpoznatijom i najtraženijom torbicom svih vremena. Naravno, riječ je o kultnoj Birkinici, legendarnom modelu luksuzne francuske modne kuće Hermès, a njezin dolazak na snimanje s luksuznom torbom u ruci možete pogledati u videu ispod.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Telegraf.rs (@telegraf.rs)

Je li Lepa Brena ekskluzivna klijentica Hermesa?

Ideja o dizajnu Birkinice rodila se 1983. godine, kada je tadašnji kreativni i izvršni direktor Hermèsa, Jean-Louis Dumas, sjedio pored glumice i pjevačice Jane Birkin u avionu. Mnogi je prvo povezuju s pjesmom Je t'aime, no Birkin je bila i inspiracija modnim dizajnerima. Budući da zvijezda nikako nije mogla pronaći odgovarajuću torbu u koju bi stala sve stvari koje joj trebaju, modna kuća osmislila je vlastitu.

Danas čak i najklasičniji model legendarne kožne torbe stoji najmanje 9000 eura, pa sve do nekoliko desetaka tisuća eura. No, interes za nju i ostale modele Hermès torbica ne prestaje. Birkinica je posebna po mnogo čemu, a njezina ekskluzivnost samo je jedan od njih. Klasična lista čekanja za Hermès torbu ne postoji, a modna kuća osobno kontaktira s ekskluzivnijim kupcima.Aukcijska cijena gotovo pola milijuna Birkin torbi porasla je u vrijednosti za 500 posto u proteklih 35 godina, što znači da kupnja Birkin bolja investicija od kupnje zlata. Za one koji si to mogu priuštiti, Birkinica očito nije samo modni dodatak, već i dobra financijska investicija.

Nedavno je već nošena Hermèsova torba od krokodilske kože prodana na aukciji Christie'sa u New Yorku za 390.000 američkih dolara. Poznat je i slučaj kada je torbica Hermés Kelly (nazvana po legendarnoj glumici Grace Kelly) prodana za 437 tisuća američkih dolara.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.