Katy Perry i Orlando Bloom pripremaju se za rođenje svoje kćeri

Jedna od najpopularnijih pjevačica ovog vremena i filmski glumac poznat po ulogama u filmovima "Gospodar prstenova" i "Kraljevstvo nebesko" očekuju svoje prvo dijete.

Katy Perry i Orlando Bloom pripremaju se za rođenje svoje kćeri Free News
25. 6. 2020

Katy Perry i Orlando Bloom pripremaju se za rođenje svoje kćeri

Ostalo je samo nekoliko tjedana dok 35-godišnja Katy Perry i njezin 43-godišnji zaručnik Orlando Bloom ne postanu roditelji. Par čeka ovaj događaj s velikom radošću i strepnjom, a jučer je pjevačica ispričala kako se pripremaju za rođenje kćeri.

Perry je priznala da je Orlandu "jako drago što ćemo imati kćer. Rečeno je da su djevojčice tatine princeze. Vidjet ćemo", rekla je Katie.

Dodala je da, iako nije ništa manje uzbuđena od svog zaručnika, sada doživljava čitav niz emocija, dok se priprema za predstojeće majčinstvo usred pandemije koronavirusa i socijalnih nemira.

"Bila sam depresivna, bila sam uzbuđena, bila sam sretna, bila sam presretna. U svijetu su luda vremena, a ovo je ludo vrijeme dati svijetu novi život ", rekla je Perry.

Što se tiče imena njezine kćeri, zvijezda je objasnila zašto se još uvijek nisu odlučili na njega.

"Mislim da se još nismo sasvim odlučili, ona će nam sve reći ... Pogledat ću je i shvatiti: Da, to je sigurno. To si ti ”, objasnila je Katie

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.