Snažan potres magnitude 4,3 stupnja pogodio je Jadran

Epicentar je bio pod talijanskim morem, naše susjede jako je potreslo! Još nema izvješća o eventualnim žrtvama ili šteti. Jedan od talijanskih korisnika interneta, koji se nalazi 21 kilometar od žarišta potresa, napisao je da su mu zbog potresa iz ormara u stanu na 4. katu ispadali predmeti

Snažan potres magnitude 4,3 stupnja pogodio je Jadran Angelo_Giordano / Pixabay
8. 12. 2022

Foto: Angelo_Giordano / Pixabay - slika je simbolična

Potres magnitude 4,3 po Richteru pogodio je područje Jadranskog mora oko 8 sati ujutro. Epicentar potresa bio je pod morem, 67 kilometara istočno od Riminija i 114 kilometara južno od Splita.

“Trajalo je nekoliko trenutaka, bilo je jako”, rekao je za hrvatski portal 24sata građanin koji živi 30-ak kilometara od epicentra. "Ovo je bio šok jutra", napisao je drugi.

Nastala šteta

Još nema izvješća o eventualnim žrtvama ili šteti. Jedan od talijanskih korisnika interneta, koji se nalazi 21 kilometar od žarišta potresa, napisao je da su mu zbog potresa iz ormara u stanu na 4. katu ispadali predmeti, prenosi Žurnal24. Ostali su prijavili pomicanje stolica po uredu, podrhtavanje lustera, podrhtavanje poda...
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.