Ivanka Trump razmišlja o političkoj karijeri

Kći i savjetnica trenutnog američkog predsjednika Donalda Trumpa, Ivanka Trump, može započeti vlastitu političku karijeru nakon što njezin otac odstupi s mjesta šefa države, piše Washington Post pozivajući se na izvore bliske obitelji Trump.

Ivanka Trump razmišlja o političkoj karijeri FreeNews
4. 12. 2020

Izvještava se da Ivanka ozbiljno razmišlja o razvoju političke karijere nominiranjem na političku poziciju ili jačanjem svog utjecaja u republikanskim krugovima. Primjećuje se da Ivanka izbjegava izravan odgovor planira li se kandidirati za predsjednika.

Prema Washington Postu, tijekom svoje četiri godine savjetnice američkog predsjednika, „slavna Njujorčanka liberalnih stavova, od koje su mnogi očekivali odvraćajući učinak“ na trenutnog predsjednika, postala je gorljivi branitelj programa „Učinimo Ameriku velikom" i "ponosna republikanka, Trumpova pristaša", kako je rekla u intervjuu za Fox News ranije ove godine.

Mislim da ostavlja dobar dojam i to misli većina ljudi, a ako želi ostati u politici, ljudi će je prihvatiti raširenih ruku. Ali ostati uključen u politici nije isto što i kandidirati se i biti aktivan”, rekao je bivši dužnosnik Bijele kuće.

Mislim da bi ona čak voljela biti i prva žena predsjednica ... Mislim da je nikad nije zanimala moda. Ipak, sve se gledalo u smislu dobivanja što veće moći na bilo koji mogući način”, rekla je bivša kreativna direktorica Ivanke Trump Marissa Velez Kraxberger.

Ranije je aktualni predsjednik zabrinut da bi Ministarstvo pravosuđa pod predsjedanjem Joea Bidena moglo pokušati kazniti Trumpa ciljajući njegovo troje najstarije djece - Donalda Trumpa mlađeg, Erica Trumpa i Ivanku Trump, kao i Ivankinog supruga Jareda Kushnera.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.