Egipćanin bez ruku oduševljava u Japanu, igra pobjednički stolni tenis s glavom i nogama

Stolnotenisač koji nema ruke fascinira na Paraolimpijskim igrama. Ibrahim Hamadtou dolazi iz Egipta i odmah je postao internetska senzacija u prvom meču na turniru u Tokiju, jer također igra stolni tenis vrhunski bez ruku.


 

Egipćanin bez ruku oduševljava u Japanu, igra pobjednički stolni tenis s glavom i nogama Twitter GoodNewsCorrespondent @GoodNewsCorres1
27. 8. 2021

Foto: Twiter  

GoodNewsCorrespondent @GoodNewsCorres1
 

Ibrahim Hamadtou izgubio je obje ruke u željezničkoj nesreći kad je imao samo 10 godina. No, cijeli život ga je vodio sportski duh i sada, kako sam kaže, živi svoje snove.

Hamato je egipatski je prvak u stolnom tenisu među invalidnim osobama, Osvojo je srebrne medalje na afričkim prvenstvima u parovima 2011. i 2013. Egipatski paraolimpijac Ibrahim Hamadtou imao je 10 godina kada je izgubio ruke u željezničkoj nesreći. Sada ima 48 godina i natječe se na svojim 2. paraolimpijskim igrama. On baca loptu nogom prema gore i udara je lopaticom učvršćenom u ustima zadivljujućom preciznošću.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.