"Hrvatske vode" naplatile 180.000 kn za NIŠTA "Vinariji Boškinac" - svijet mu podario Michelinovu zvjezdicu, Hrvatska poreze od kojih "vene reže"

PRIČA S ONU STRANE RAZUMA - Hrvatske vode, još jedna hrvatska fantomska praonica novca, leglo političkog klijentelizma i korupcije, jutros su nam s računa skinule 180.000 kn, napisao je danas Boris Šuljić, vlasnik čuvenog restorana, hotela i vinarije "Boškinac. On je još jedna žrtva beskrupulozne birokracije koje na mari što mu naplaćuju "NIŠTA", što je vrijeme pandemije, ...  Dobio je građevinsku dozvolu za proširenje i bez obzira što je zbog COVID-a pauzirao gradnju, što na parceli nema ni vode, ni odvodnje, nit' hrvatskih, a ni bugarskih voda..., birokracija mu s računa skinula novac i bez da ga je pitala. Tako to navodno mogu. Priča je s onu strane razuma, a vlasniku Michelinove zvjezdice nije preostalo ništa drugo nego da žuć prospe po društvenim mrežama, kad ga oni koji žive od njega ne doživljavaju i reketare. Njegov status na FB donosimo u potpunosti

"Hrvatske vode" naplatile 180.000 kn za NIŠTA "Vinariji Boškinac" - svijet mu podario Michelinovu zvjezdicu, Hrvatska poreze od kojih "vene reže" Dean Duboković i Nejc Pernak
5. 10. 2020

- Ishodovali smo građevinsku dozvolu za proširenje hotela i vinarije Boškinac. Koštalo nas je to nekih logičnih troškova koji uz to idu, što razumljivo spada u poslovni rizik. Samo što Hrvatske vode sad imaju s tim? Na mjestu gdje nema ni vode ni odvodnje, gdje oborinske vode stvaraju kratere koje sami saniramo već skoro 20 godina, gdje ne postoje nikakve ni hrvatske ni bugarske vode, mi smo odlučili proširiti poslovne kapacitete. Međutim s obzirom na ovu situaciju i neizvjesnosti oko turizma generalno, odlučili smo pričekati još neko vrijeme s daljnjim aktivnostima. Dakle građevinska dozvola je u mirovanju i imamo još približno dvije godine da ju konzumiramo. Možda na kraju i nećemo. Međutim, Hrvatske vode, još jedna hrvatska fantomska praona novca, leglo političkog klijentelizma i korupcije, jutros su nam sa računa skinule 180.000 kn zaduženja po toj građevinskoj dozvoli, za koju mi još nismo sigurni da li ćemo je konzumirati. Oni su se naplatili jer postoje zakoni koji im to omogućavaju. Što su nam konkretno naplatili? Jebale vas hrvatske vode, šume, ceste, potoci i jaruge, da vas jebale !

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.