Hokus-pokus naj hrvatski je auto godine napokon postao Ford Focus, jedan od najprodavanijih svih vremena

Ford Focus osvojio prvo mjesto i Zlatni volan, prestižnu nagradu HR auto godine koji briaju najbolji novitet koji su vozili u protekloj godini.  Jedan od najprodavanijih i najpopularnijih svjetskih automobila i to onaj najnovije genereacije osvojio je 112 bodova, a iza njega plasirali su se Peugeot 508 sa 70 bodova, dok je Mercedes A klasa sa 69 bodova na trećem mjestu

11. 12. 2018

Novi Ford Focus osvojio je prvo mjesto u izboru za HR automobil godine i nagradu Zlatni volan. Jučer je novi Ford Focus, najsuvremeniji i tehnički najkompetentniji Ford Focus ikad, pobijedio u izboru za hrvatski automobil godine i osvojio titulu HR Auto 2019. Članovi Žirija hrvatskih automobilskih novinara izabrali su pobjednika između šest finalista. Novi je Ford Focus, zahvaljujući glasovima Žirija, osvojio prvo mjesto i nagradu Zlatni volan uz uvjerljivih 112 bodova. Iza Ford Focusa, na drugom mjestu nalazi se Peugeot 508 sa 70 bodova dok je Mercedes A klasa sa 69 bodova na trećem mjestu. Hrvatski automobilski novinari glasanjem su izabrali šest finalista ovogodišnjeg jubilarnog 25. izbora HR Auto, a Zbor žirija hrvatskih specijaliziranih novinara iz područja je automobilizma, prometa i sigurnosti. Svi članovi Žirija prethodno su vozili automobile, a selekcija prema najvažnijim kriterijima ne podrazumijeva samo novitet na tržištu, već uzima u obzir i vrijednost za novac uz također bitne elemente kao što su udobnost, dizajn, kvaliteta, tehnički napredak i ekološka prihvatljivost. Žiri je dodijelio i desetak posebnih priznanja koja se odnose na razne kategorije, od ekologije do tehnoloških dostignuća. Službeni početak prodaje hrvatskog automobila godine - novog Ford Focusa očekuje se početkom 2019. godine. Pobjednik  i dobitnik Zlatnog volana, Ford Focus, je i na europskom nivou hvaljen za produženo jamstvo i dinamičnu vožnju jer je nakon 20 godina i dalje je na samom vrhu.

PR

 

 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.