Grand Prix Zagreb Open 2019. ugostit će najbolje hrvače svijeta

Hrvački spektakl Grand Prix Zagreb Open 2019. počinje sutra u Domu sportova, a ugostit će najveća imena svjetskog hrvanja 

Grand Prix Zagreb Open 2019. ugostit će najbolje hrvače svijeta Grad Zagreb
8. 2. 2019

U Zagrebu sutra počinje dvodnevni Međunarodni UWW turnir za seniore Grand prix – Zagreb Open 2019., koji će u Domu sportova ugostiti najbolje hrvače svijeta, najavljeno je danas na konferenciji za novinare.

Zahvalivši organizatorima na uloženom trudu, gradonačelnik Zagreba Milan Bandić poželio je uspjeh i zdravlje hrvatskim predstavnicima te pozvao građane na jedan od najvećih hrvačkih turnira na svijetu. 

"Na ovogodišnjem izdanju Grand Prix turnira nastupit će reprezentativci iz 21 zemlje, a očekujemo više od 200 hrvača. Među njima će biti devet osvajača olimpijskih medalja, 27 osvajača svjetskih i 42 hrvača osvajača zlatnih europskih medalja, najavio je predsjednik Saveza hrvačkih športova Grada Zagreba i pročelnik Gradskog ureda za sport i mlade Milan Pavelić.

Najbolji hrvatski hrvač Božo Starčević najavio je pravi borilački spektakl. "Najveća imena svjetskog hrvanja dolaze u Zagreb. Ovaj turnir je dokaz da hrvački savezi Zagreba i Hrvatske odlično obavljaju svoj posao. Hrvatski hrvači su spremni, s velikim žarom iščekujemo početak ove veličanstvene sportske priredbe, istaknuo je Starčević. 

Podsjetimo, turnir je uvršten među četiri najjača svjetska hrvačka turnira u kalendar Svjetske hrvačke federacije, čiji se plasmani boduju za svjetsku rang listu. Uz Božu Starčevića i Ivana Hukleka, hrvatsku reprezentaciju čine Neven i Nenad Žugaj, Dominik Etlinger, Danijel Janečić, Antonio Kamenjašević i Ivan Lizatović.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.