Ovaj put nas zaobišla oluja, a bila je skroz blizu! Grazom bjesnilo nevrijeme: svake sekunde sijevale munje, padala gusta tuča... (FOTO i VIDEO)

Ponegdje je padala tuča promjera do 8 centimetara. Tuča je zabilježena posebno iz područja Knittelfelda, Fohnsdorfa i Groslobminga. Na terenu je bilo mnogo vatrogasaca.

Nevrijeme je izazvalo brojne probleme našim susjedima na sjevero zapadu.
 

Ovaj put nas zaobišla oluja, a bila je skroz blizu! Grazom bjesnilo nevrijeme: svake sekunde sijevale munje, padala gusta tuča... (FOTO i VIDEO) Facebook/Neurje.si/fotomontaža
26. 8. 2023

U petak navečer nad Grazom je bjesnilo nevrijeme s gustom tučom. Munje su bljeskale na nebu svake sekunde. Društvene mreže preplavile su snimke pucnjave. “Ovako nešto ne viđamo često, ali nema razloga za uzbunu”, napisao je austrijski centar za upozoravanje.

Zbog oluje su poplavljeni mnogi podrumi i ulice. Ponegdje je padala tuča promjera do 8 centimetara. Tuča je zabilježena posebno iz područja Knittelfelda, Fohnsdorfa i Groslobminga. Na terenu je bilo mnogo vatrogasaca koji su pomagali u otklanjanju posljedica nevremena, prenosi Kronen Zeitung.
 

Šteta koju je nanijelo nevrijeme bit će procijenjena tek u subotu. Za regiju se predviđa više oluja. Srećom, nevrijeme nije zahvatilo naše krajeve.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.