Oglasio se stric nestale Danke: Sada ću vam reći pravu istinu o nestanku

- Sada ću vam ispričati pravu istinu i sve što se tog dana zapravo dogodilo - započeo je stric nestale djevojčice.

Oglasio se stric nestale Danke: Sada ću vam reći pravu istinu o nestanku Pronadjime.mup.gov.rs
2. 4. 2024

Stefan Dragomirović, brat majke nestale Danke Ilić, ispričao je detalje kobnih minuta kada je dvogodišnja djevojčica nestala 26. ožujka u Banjskom polju kod Bora, a cijela Srbija i dio Europe su tražeći je. "Na ovoj fotografiji Danka je 30 metara udaljena od brata i majke u dvorištu kuće. Možda se neko sakrio i čekao pravi trenutak. Ovo je posljednja fotografija na sestrinom telefonu i slikana je u 1:00:00" 20 sati”, rekao je Dragomirović za Blic.
 

Dankaje isti dan pokušala pobjeći

Dankin ujak tvrdi da je djevojčica prije kobnog nestanka već nestala iz vidokruga svojih roditelja, ali se vratila na nagovor majke. "Sestra Ivana je otišla do auta da donese vode starijem sinu. On je sjedio na suvozačevom mjestu. Djevojčica je ostala u dvorištu, bilo je to samo nekoliko sekundi. Kad se vratila, Danka nije bilo", nastavio je. . Dragomirović tvrdi da nije točno da je u tom trenutku padala jaka kiša. "Vani je tada bilo sunčano. Ne znam zašto krive sestru što je djecu izvela na kišu i misle da je to sumnjivo."
 

Mama mislila, da će sama naći kćerku

Stric je dodao da Dankina majka nije digla uzbunu odmah nakon nestanka kćeri, jer je vjerovala da je Danka negdje u blizini i da će je sama pronaći. "Zvala je, tražila je svuda, ali Danke nije bilo nigdje. Uplašila se i nazvala supruga Miloša i rekla mu da ne može pronaći kćer. Ne znam točno koliko je bilo sati, ali ubrzo nakon toga su pozvali i policiju", rekao je Dankin ujak. Dragomirović je za Blic komentirao i navode da je sumnjivo što je majka slikala Danku u odjeći u kojoj je nestala toga dana. "Moja sestra voli svoju djecu. Njena galerija je puna slika djece. Ne vidim ništa čudno u tome", zaključio je.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.