Dale smo sve od sebe, ali nije išlo. Dat ćemo sve od sebe u utakmici za treće mjesto

Dejana Milosavljević nakon utakmice relano o porazu u polufinalu i kaže da lađe nisu potonule i da čekaju spremne utakmicu za broncu. Nakon povijesne bitke i polufinala Europskog prvenstva, komentar utakmice s Francuskom dali su izbornik Nenad Šoštarić i naša zapažena reprezentativka.

Dale smo sve od sebe, ali nije išlo. Dat ćemo sve od sebe u utakmici za treće mjesto Mandatory Credit © Jozo Cabraja / kolektiff
18. 12. 2020

Snimio: Mandatory Credit © Jozo Cabraja / kolektiff

Nenad Šoštarić, izbornik hrvatske ženske seniorske reprezentacije:
“Ovo je bilo prvo veliko polufinale hrvatskog ženskog rukometa. Izgubili smo u prvom poluvremenu, zabili smo samo pet golova, promašili puno zicera i to je ono ključno. Francuskinje su znale s kim imaju posla i pripremile se za naše detalje i sitnice. Mi moramo biti svjesni da u nedjelju igramo za medalju, a to se nikad nije dogodilo u povijesti ženskog rukometa. Dakle, treba stati na loptu i reći da smo došli u društvo velikana gdje nas nisu očekivali, i da moramo proći školarinu, ali istovremeno biti svjesni da sa svakim od njih možemo igrati. Napravili smo velike stvari. Želimo da naš zadnji dojam u nedjelju bude lijep i da svi znaju da smo zaista nešto napravili.“

Dejana Milosavljević, reprezentativka Hrvatske:
“Mislim da je ovo bila najbolja utakmica Francuske, bile su jako agresivne i nama je bilo jako teško. Mislim da smopromašile puno zicera i imale smo dosta tehničkih pogrešaka. Te cure igraju u većim klubovima i ligama, dale smo sve od sebe, ali nije išlo. Dat ćemo sve od sebe u utakmici za treće mjesto.“ (pr)

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.