Bezbrižno ljeto s bankom u džepu donosi Hrvatko, ma gdje god bili, na moru, u planinama, na bazenu...

ePoslovnica Hrvatske poštanske banke nudi sve na jednom mjestu uz izravnu komunikaciju s djelatnicima banke i to potpuno besplatno. Plaćajte račune, pitajte djelatnike, ugovarajte poslova i sve to uz internet HPB bankarstvo

Bezbrižno ljeto s bankom u džepu donosi Hrvatko, ma gdje god bili, na moru, u planinama, na bazenu... HPB
14. 6. 2019

Hrvatska poštanska banka želi vam bezbrižno ljeto s bankom u džepu. U utrci s užurbanim načinom života i obvezama, upravljanje vremenom i korištenje tehnologija postalo je neizbježno. Digitalizacija je naša svakodnevnica, pa i izbor banke i bankarskih usluga postaje izuzetno važan. Malo tko danas ima vremena i strpljenja za čekanje na šalterima kako bi platio račune i obavio financijske transakcije.
Banka je tu da vam svojim proizvodima, uslugama i digitalnim kanalima omogući maksimalnu uštedu vremena i olakša svakodnevno upravljanje financijama.

ePoslovnica Hrvatske poštanske banke nudi sve na jednom mjestu uz izravnu komunikaciju s djelatnicima banke i to potpuno besplatno:

·       poslovati možete iz udobnosti vaših fotelja i pri tom štedite vrijeme i novac

·       HPB ePoslovnica dostupna je i izvan radnog vremena klasične poslovnice

·       komunicirate s djelatnicima putem chata, video ili audio poziva

·       možete ugovarati nove proizvode i usluge ili modificirati postojeće

·       sve dogovoreno s djelatnikom Banke potvrđujete naprednim elektroničkim potpisom.

U HPB-ovoj ePoslovnici možete otvoriti račune, ugovoriti HPB kombinaciju, štednju, karticu, digitalne proizvode... i informirati se o svemu što vas zanima bez dolaska u banku.
Inovativnost, ulaganje u digitalno poslovanje i nova tehnološka rješenja dio su HPB-ovog poslovnog pristupa kojim doprinosimo jednostavnijem poslovanju i većem zadovoljstvu naših klijenata.

Pr TEKST

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.