Video test: Opel Mokka - kad se karizmatični Carlos Tavarez uhvatio Opela sve je krenulo nabolje. Nova je Mokka pravi modni hit!

Nova Mokka modni je hit. Nimalo čudno s obzirom da eto već koju godinu dirigentsku palicu drži Carlos Tavares, karizmatični čelnik Peugeota koji se silom prilika morao uhvatiti u koštac i s Opelom. Rezultati su tu. Astra je sjajna, Grandland poput 3008, a Mokka? Pogledajte i ostat ćete fascinirani. Nosi titulu otmjene ljepotice koja je morala pretrpjeti nešto zbog izgleda.V drugi epizodi Pogledajte video test nove Opel Mokke, drugi nastavak sjajne slovenske Avto magazin produkcije, našeg bratskog portala.

Video test: Opel Mokka - kad se karizmatični Carlos Tavarez uhvatio Opela sve je krenulo nabolje. Nova je Mokka pravi modni hit! Nik Gradišnik
3. 10. 2021

Rijetki je to "križanac", crossover, koji ne želi svima ugoditi. Namijenjena je onima koji razumiju njezinu filozofiju i mogu prihvatiti njene nedostatke. Zato će se, poput Pepeljugine cipele, svidjeti onima koji to zaista žele. Više o novoj Opel Mokki možete vidjeti u našem video testu.

U sljedećoj epizodi TV Avto Magazin testirat ćemo jednog od glavnih rivala Opel Mokke u segmentu malih gradskih crossovera: Ford Pumu. Video test moći ćete pogledati sljedeći tjedan, već od petka, 8. listopada 2021. godine.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.