RENAULT SYMBIOZ: tko još priča o motorima - živjele povezenost, digitalna mobilnost, autonomna vožnja!

Preko noći i Renault je donio odluku o prekidu s konvencionalnim automobilističkim vrijednostima i njemu više nije toliko do performansi, ovjesa, mjenjača... koliko do posve novih vrijednosti koje guraju u prvi plan zabavu, sigurnost, ekologiju i digitaliju

RENAULT SYMBIOZ: tko još priča o motorima - živjele povezenost, digitalna mobilnost, autonomna vožnja! renault
2. 9. 2017

RENAULT SYMBIOZ: vizija budućnosti mobilnosti


• Konceptni automobil koji odražava Renaultovu viziju autonomne, električne i umrežene mobilnosti budućnosti
• RENAULT SYMBIOZ bit će predstavljen na konferenciji za medije na Frankfurtskom salonu automobila 2017., u utorak, 12. rujna u 9:50 ujutro.
• Renault nastavlja s inovativnim pristupom dizajnu.


 RENAULT SYMBIOZ, inovativni koncept koji će biti predstavljen 12. rujna na Frankfurtskom salonu automobila, predstavlja Renaultovu viziju budućnosti mobilnosti do 2030. Ovaj novi koncept odražava buduća očekivanja kupaca u pogledu mobilnosti i životnog stila, kao i u pogledu izazova zaštite okoliša i gradske vožnje koji ih očekuju. Renault ovim konceptom također može istražiti autonomnu, električnu, umreženu mobilnost budućnosti.

Ime RENAULT SYMBIOZ izvedeno je od ‘sumbiōsis’, starogrčke riječi za „suživot.“ Renault je uvjeren kako će automobili budućnosti, utjelovljeni u njegovom najnovijem konceptnom automobilu, funkcionirati u skladu i u trajnoj interakciji s okolinom, cestovnom mrežom i digitalnim životnim stilom njihovih putnika. Slovo Z u SYMBIOZ se referira na potpuno električnu Z.E. tehnologiju napajanja vozila.

Renault vas poziva na Frankfurtski salon automobila 2017.,kako biste saznali više o njegovim predviđanjima budućnosti automobilskog ekosustava. Na salonu će Thierry Bolloré, direktor Renaultova odjela za konkurentnost, i Laurens van den Acker, viši potpredsjednik odjela za dizajn, predstaviti RENAULT SYMBIOZ na konferenciji za medije u Renaultovom izložbenom prostoru u paviljonu 8 u utorak, 12. rujna, u 9:50 ujutro. (PR)

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.